(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon ammattilainen
Macra Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018
Macra Oy
MACRA Oy on kouvolalainen rakennusliike, joka on perustettu vuonna 2015 ja sen pääomistajana on Suomen Ässä-asunnot Oy Kouvolasta. Henkilökunnalla on vankka kokemus rakennusalta ja toiminnan pääsektoreita ovat asunto-, toimitila- ja teollisuusrakentaminen.
Toimenkuva
Haemme nyt Macra Oy:lle TALOUSHALLINNON AMMATTILAISTA.

Tehtävässä vastaat yrityksen kirjanpidosta ja palkanlaskennasta sekä hoidat yrityksen reskontria ja maksuliikennettä. Työ sisältää myös muita taloushallintoon ja rakentamisen projekteihin liittyviä tehtäviä.

Tilinpäätöstaito ei tehtävässä ole pakollinen, mutta katsotaan eduksi. Työssä menestymistä auttaa rakennusalan tunteminen ja TES-osaaminen sekä kirjanpidon lainsäädännön hyvä tuntemus.
Odotamme sinulta
Edellytämme hakijoilta soveltuvaa taloushallinnon koulutusta (laskentatoimen tradenomi tai yo-merkonomi) ja käytännön työkokemusta kirjanpidon ja palkanlaskennan tehtävistä. Hyvät tietotekniset taidot ovat eduksi työn sujumisen kannalta.

Odotamme reipasta ja itsenäistä otetta työhön, analyyttistä ja tarkkaa työskentelyä sekä hyviä yhteistyötaitoja.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän kasvavassa rakennusalan yrityksessä. Paikka täytetään ensin vuokratyötoimeksiantona, mutta on mahdollisesti myöhemmin vakinaistuva

Rekrytoinnista vastaa ja lisätietoja antaa VMP Group Kouvola, yrittäjä Kirsi Lantta, puh. 050 414 6369.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 24.7. mennessä sähköpostitse osoitteeseen kirsi.lantta@vmp.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.
Kesto
aluksi vuokratyöpaikka 4 kk, mahdollisesti vakinaistuva
Lisätietoja
Kirsi Lantta, Kirsi.Lantta@vmp.fi, 050 414 6369
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.07.2018 mennessä.