(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon ammattilainen Turkuun
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on alallaan valtakunnallisesti tunnettu isohko yhtiö. Toiminnan edelleen laajentuessa, etsimme nyt yrityksen taloushallinnon tiimin vahvistukseksi

TALOUSHALLINNON AMMATTILAISTA Turkuun.

Työtehtävät ovat monipuolisia taloushallintoon liittyviä tehtäviä kuten palkanlaskentaa, reskontrien hoitamista, kirjanpitotehtäviä, tilinpäätöksien esivalmistelua ja raportointia, painottuen palkanlaskentaan. Käytössäsi tulee olemaan Tikon –talousohjausjärjestelmä.

Odotamme hakijoilta taloushallinnon koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä, hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista ja energistä asennetta sekä hyviä IT -taitoja.

Asiakasyrityksemme tarjoaa pitkäaikaisen työtehtävän, osaamistasi vastaavan palkkauksen sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen taloushallinnon alalla. Tulevat työkaverisi toivovat, että olet rento ja huumorintajuinen, mutta osaat myös kantaa vastuuta ja olet valmis hoitamaan oman vastuualueesi lisäksi yleisiäkin toimistotehtäviä.

Lisätiedot ja hakeminen


Mikäli mielenkiintosi heräsi, lähetä hakemuksesi pikaisesti palkkatoiveen kera osoitteeseen www.temp-team.fi – Löydä töitä – Taloushallinnon ammattilainen Turkuun.

Voit olla halutessasi yhteydessä allekirjoittaneeseen ja keskustella tarkemmin. Minut tavoittaa esimerkiksi Linkedinin kautta: www.linkedin.com/in/stenmanmika tai sähköpostitse: mika.stenman@temp-team.fi ja soittaa voi numeroon 0400 174 485.