(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon ammattilainen (Turku)
Mobimar Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019

Mobimar Oy suunnittelee ja rakentaa omissa tiloissaan ja omalla henkilöstöllään erilaisia aluksia, laivojen erikoislaitteita sekä arkkitehtonisesti vaativia rakenteita risteilijälaivoihin. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 50 henkilöä, ja useat projektit toteutetaan kansainvälisille asiakkaille. Työ- ja matkustajaveneiden lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu öljyntorjuntajärjestelmät sekä turistisukellusveneet. Lähes puolet maailman turistisukellusveneistä on Mobimarin valmistamia. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2018 yli 10 miljoonaa euroa.

Etsimme nyt taloushallinnon ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen.

Monipuolisessa tehtävässä pääset osallistumaan eri taloushallinnon tehtäviin. Tehtäviisi kuuluu mm. reskontrien hoito, palkanlaskenta, kuukausi-ilmoitukset, maksuliikenteen hoito sekä talouspäällikön avustaminen kirjanpidon valmistelussa. Tehtävässä työskentelet yhteistyössä talouspäällikön kanssa ja lopullinen työnkuvan painotus määräytyy tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja aikaisemman kokemuksen perusteella.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää englannin kielen taitoa, huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta sekä oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä sekä mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Tehtävässä pääset työskentelemään eteenpäin menevässä ja kannustavassa työyhteisössä ja sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaaralle 15.9.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Taloushallinnon ammattilainen". Lisätietoa tehtävästä antaa 26.8.–2.9. välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotari p. 050 411 0347 ja 3.9.–15.9. välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346.