(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon ammattilainen, Turku
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Hei sinä taloushallinnon ammattilainen, oletko miettinyt hakea uusia haasteita työurallesi?


Me Nordic Henkilöstöpalveluilla rekrytoimme vuosittain useita taloushallinnon osaajia eri tyyppisiin taloushallinnon työtehtäviin.


Olit sitten kokenut talouspäällikkö, tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, reskontranhoitaja tai palkanlaskija, niin lähestythän meitä sähköisen työhakemuksesi toimesta.


Meillä on useita erilaisia asiakasyrityksiä, jotka ovat jatkuvasti kiinnostuneita kokemusta omaavista ja itsenäiseen työhön kykenevistä taloushallinnon työntekijöistä.


Työntekijänä olet:
-asiakaspalveluhenkinen
-tarkka
-luotettava
-joustava
-positiivisen asenteen omaava
-varustettu korkealla työmotivaatiolla


Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.