(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon ammattilainen Sammattiin
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018
Toimenkuva
Etsimme taloushallinnon alalla toimivalle asiakkaallemme Sammattiin ammattitaitoista työntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja sen pituus voi olla 3-6 kk, riippuen tehtävien määrästä. Työtehtävät ovat vaihtelevia taloushallinnon tehtäviä, kuten laskutusta, kirjanpitoa ja vero-ilmoituksiin sekä palkkahallintoon liittyviä asioita. Toimistossa käytössä ovat järjestelmät Lemonsoft sekä Asteri.
Odotamme sinulta
Edellytämme hakijalta taloushallinnon koulutusta. Tilinpäätöstaito on etu, mutta ei välttämätön vaatimus. Sinulla pitää olla tehtävistä aiempaa kokemusta, sillä emme etsi taloushallinnon työtä opiskelevaa henkilöä, vaan mahdollisimman ammattitaitoista apua. Olet lisäksi tarkka ja täsmällinen ja sinulla on hyvä stressinsietokyky. Otat mielelläsi vastuuta ja sinuun voi luottaa. Työpaikan sijainnin vuoksi tarvitset oman kulkuneuvon.
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, ole hyvä ja hae heti, sillä haastattelemme jo hakuaikana. Liitä mukaan myös ansioluettelo sekä palkkatoiveesi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaamme arkisin klo 8-10 välisenä aikana.
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.01.2019 mennessä.