(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon ammattilainen, palkkahallinto (Raksystems Insinööritoimisto Oy)
Raksystems Insinööritoimisto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019
Raksystems Insinööritoimisto Oy
Raksystems Insinööritoimisto Oy on vuonna 1989 perustettu rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys. Suomen suurimpana kuntotarkastusyhtiönä olemme tehneet yli 150 000 kuntotarkastusta ja -tutkimusta sekä suunnitelleet ja valvoneet satoja peruskorjaushankkeita. Toimimme aktiivisesti alan kehitystehtävissä kiinteistöjen ja kansallisomaisuutemme edunvalvojina. Toimistomme sijaitsee Vantaan Kaivokselassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tutustu meihin tarkemmin http://www.raksystems.fi/
Toimenkuva
Haemme nyt Raksystems Insinööritoimistolle

TALOUSHALLINNON AMMATTILAISTA, palkkahallinto

Raksystems Insinööritoimisto etsii nyt taloushallinnon ammattilaista monipuolisen työnkuvan pariin! Työpäiväsi tulevat täyttymään vaihtelevista palkanlaskennan tehtävistä. Lisäksi pääset aina tarpeen tullen tuuraamaan kirjanpidon, myyntireskontran tai perinnän parissa osaamisesi ja kykyjesi mukaan.
Odotamme sinulta
Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy aiempaa kokemusta palkanlaskennasta. Olet näppärä Microsoft Excelin käyttäjä, Maestro- ja SYMPA-järjestelmien tunteminen on eduksesi. Aiempi osaaminen kirjanpidon avustavista tehtävistä (esim. pienimuotoiset tilinpäätökset) on eduksi.

Työntekijänä olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja opit mielelläsi uutta! Olet joustava ja ymmärrät avoimen vuorovaikutuksen ja yhteistyön tärkeyden tiimissä työskennellessä.
Muut tiedot
Tarjolla on aluksi noin puolen vuoden määräaikaisuus, vakinaistuminen on erittäin todennäköistä. Hae mukaan asiantuntijayritykseen, jonka toiminta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti! Raksystemsillä yhteistä tekemistä ohjaavat yrityksen arvot: tekemisen meininki, paras palvelu ja hyvinvoiva ihminen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään täyttämällä sähköinen työhakemus 10.11.2019 mennessä. Liitäthän mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa VMP:n rekrytointikoordinaattori Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai milla.aikas@vmp.fi.
Kesto
Alkuun 6kk, jatko erittäin mahdollinen
Lisätietoja
Milla Äikäs, milla.aikas@vmp.fi, 0403075053
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.11.2019 mennessä.