(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon ammattilainen - Oulu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Etsimme isännöintialalla toimivalle asiakkaallemme taloushallinnon ammattilaista kokoaikaiseen, määräaikaiseen työhön. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde solmitaan vuoden 2019 loppuun asti.

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset asunto-osakeyhtiöiden taloushallinnon tehtävät osaamisestasi riippuen sekä muut toimiston yleiset tehtävät.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja tehtävään sopivaa koulutusta, esimerkiksi merkonomi tai tradenomi. Hallitset osto- ja myyntireskontran kokonaisuutena ja sinulla on kirjanpidollista näkökulmaa ja ymmärrystä. Viihdyt rutiininomaisessa työssä, mutta et säikähdä ajoittaista uuden oppimista. Omaat erinomaisen paineensietokyvyn ja pysyt rauhallisen kiireessä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän vahvasti kasvavassa ja mielenkiintoisessa yrityksessä, hyvät työtilat ja erinomaiset työskentelyvälineet sekä mukavan työtäsi tukevan työyhteisön.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 22.9.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi