(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon ammattilainen - Oulu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018
VRJ Group on valtakunnallinen rakentamisen monialaosaaja. Konsernin liikevaihto on tällä hetkellä noin 100 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa työskentelee noin 400 henkilöä. Etsimme asiakkaallemme VRJ Pohjois-Suomi Oy:lle monipuolisen kokemuksen omaavaa taloushallinnon ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen. VRJ Pohjois-Suomi Oy:n toimistolla vallitsee ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen yrityskulttuuri. Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tulet työskentelemään tiiviisti VRJ Pohjois-Suomen taloushallinnon parissa yhdessä kokeneen tiimin kanssa. Vastaat kokonaisvaltaisesti muun muassa kirjanpidosta ja palkanlaskennasta. Hoidat yrityksen maksuliikennettä ja reskontria sekä osallistut tilinpäätösten tekemiseen. Tehtäviisi kuuluu myös kuukausi-ilmoitukset verottajalle sekä muut taloushallintoon liittyvät tehtävät.

Edellytämme sinulta soveltuvaa taloushallinnon koulutusta ja työkokemusta kirjanpidon ja palkanlaskennan tehtävistä sekä taloushallinnon kokonaisvaltaista ymmärrystä. Sinulla on reipas ja asiantunteva ote työhön ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Lisäksi sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Asiakkaalla on käytössä Heeros ja Western -ohjelmistot, joten aikaisempi kokemus näistä järjestelmistä katsotaan eduksi, mutta järjestelmien käyttöön perehdytetään.

Eduksesi katsomme infra- sekä rakennusalan tuntemisen sekä TES-osaamisen. Arvostamme myös englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän osana mukavaa, rentoa ja ammattitaitoista tiimiä. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden työskennellä itseään kehittäen sekä ajanmukaiset työvälineet ja viihtyisän työympäristön.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641/ etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 10.9. klo 9-10 ja 12.9. klo 13-14 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.9.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi