(Poistunut julkaisusta)

Taloushallinnon ammattilainen, Heat Ledger, Vantaa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018
Etsimme asiakkaallemme Heat Ledgerille taloushallinnon ammattilaista. Työsuhde solmitaan vuokratyösuhteena tehtävään valitun henkilön ja StaffPoint Oy:n välille. Työ on kokoaikainen ja sijoittuu joustavasti toimistotyöaikoihin. Työsuhteen kesto on kuusi kuukautta jonka jälkeen jatko on mahdollinen.

Taloushallinnon ammattilaisen työtehtäviin kuuluu yrityksen maksuliikennetehtävistä huolehtiminen, kuten laskujen maksaminen ja palkanlaskenta. Lisäksi tehtävään valittu henkilö vastaa yrityksen juoksevasta kirjanpidosta, alv-laskennasta, vuosi-ilmoituksista ja tilinpäätöksestä yhdessä johdon kanssa. Henkilö osallistuu myös strategiasuunnitteluun, tuleviin taloushallintoon liittyviin hankintapäätöksiin ja kryptovaluuttakorin päivittämiseen. Kokemus kryptovaluutoista ei ole välttämätöntä ja niiden kanssa toimimiseen on saatavilla perehdytys työsuhteen alkaessa. Tehtävään valittu henkilö tulee myös osallistumaan pienyrityksen päivittäisiin toimintoihin osana tiimin ydintä.

Toivomme että tehtävään valittavalla henkilöllä on kokemusta yrityksen taloushallinnosta ja halukkuutta toimia tärkeänä osana tiivistä tiimiä. Työskentelykielinä ovat suomi ja englanti joiden suullinen ja kirjallinen ilmaisu tulee olla hyvällä tasolla. Arvostamme yrittäjähenkisyyttä ja kykyä toimia pienyrityksessä.


Edellytämme sinulta

- Kokemusta yrityksen taloushallinnon tehtävistä
- Kokemusta yrityksen tilinpäätösten laatimisesta
- Luotettavuutta ja oma-aloitteellisuutta
- Kykyä toimia osana pientä tiimiä
- Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa


Tarjoamme sinulle

- Mielenkiintoisen työn jossa mahdollisuus vaikuttaa omiin työaikoihin
- Perehdytystä taloushallinnon erikoisalueisiin, mm. kryptovaluuttoihin


Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, rekisteröidy työnhakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi ja liitä hakemukseen CV:si palkkatoiveineen. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia mahdollisimman pian!
Valitettavasti emme voi vastaanottaa työhakemuksia sähköpostitse


Lisätietoja

Emmi Marjetta
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180 Helsinki
020 7206 274
emmi.marjetta@staffpoint.fi