(Poistunut julkaisusta)

Talousassistentti/kirjanpitäjä
PlusTerveys Hammaslääkärit Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Haemme PlusTerveyden Hammaslääkärit Oy:n hallintoon talousassistentti/kirjanpitäjän äitiyslomasijaista!

Tule mukavaan tiimiimme hoitamaan hammaslääkäri toimipisteiden kassakirjanpitoja ja palkkiolaskelmia. Lisäksi, jos olet kiinnostunut ohjelmistoasioista, voit näyttää kykysi eri ohjelmien pääkäyttäjän varahenkilönä tai opetella ko. rooliin kuuluvia asioita ja olemaan mukana erilaisissa hankkeissa. Tarpeen mukaan avustat tai toimit sijaisena mahdollisesti myös muissa taloushallinnon töissä.

Työtehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää kirjanpidon perusasioiden tuntemista, numerotarkkuutta, pitkäjänteisyyttä ja palvelualttiutta. Ohjelmisto-osaaminen tai ainakin kiinnostus niihin on plussaa.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työtehtävän, suuren konsernin edut sekä hyvää yhteistyötä tekevät työkaverit taloustiimissämme. Kokoaikainen työ alkaa niin pian kuin mahdollista, kuitenkin sopimuksen mukaan oikean henkilön löydettyä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 22.9.2019 mennessä sähköisesti osoitteella rekrytointi@plusterveys.fi.  Laita sähköpostin otsikkokenttään teksti ”talousassistentti/kirjanpitäjä”.