(Poistunut julkaisusta)

Talousassistentti/johdonassistentti
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Hei sinä moniosaaja, asiakkaamme Anjalankosken Terästyö etsii vakituiseen työsuhteeseen talousassistenttia/johdonassistenttia.

Työtehtävissäsi olet "jokapaikan höylänä" mukana laskutuksessa, yhteydessä tilitoimistoon sekä laskujen teossa ja maksussa. Työssäsi osallistut myös huoltosopimusten tekoon sekä huoltojen kirjauksiin. Lisäksi työ sisältää muita toimistoalaan liittyviä tehtäviä.

Sinulle on kertynyt jo kokemusta alalta, eikä talouspuolen tehtävät ole sinulle vieraita. Osaat etsiä ja löytää dataa ohjelmista, sekä muodostamaan siitä tarvittavia, esim. laskentataulukoita. Hallitset kirjanpidon työtehtävät. Työssä kohtaat monia erilaisia työtehtäviä, joten tässä tehtävässä organisointikyky on tarpeen. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja yhteistyötaitoa, sekä halua toimia tiimin jäsenenä.

Tässä työssä työskentelet noin viiden henkilön mukavassa tiimissä ja työaikasi on 7-15.30 välillä

Jos olet valmis todella tekemään töitä kelloon tuijottamatta, niin hae paikkaa verkkosivuillamme www.amiko.fi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoa tehtävästä saat Amikon Saaralta, 050 476 3558, saara.loksy@amiko.fi.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!