Talousassistentti
Go On Mikkeli

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Metsäsairila Oy on Mikkelin kaupungin omistama jätehuoltoyhtiö. Yhtiön perustehtävä on lakisääteisten jätehuoltopalveluiden järjestäminen ja kehittäminen. Metsäsairila myös ylläpitää lajittelu- ja kierrätyskeskusta sekä pienjäteasemia ja vastaa toimialueensa hyötyjätteiden kierrätyksestä sekä vaarallisten jätteiden jätehuollosta. Lisäksi Metsäsairila ylläpitää ja kehittää haja-asutusalueen jätepisteverkostoa, kehittää toimialueensa jätehuoltoa sekä vastaa jäteneuvonnasta ja tiedotuksesta. Yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä 21 henkilöä.

Haemme asiakkaallemme Metsäsairila Oy:lle oma-aloitteista ja aurinkoista talousassistenttia monipuolisiin taloushallinnon ja toimiston tehtäviin.

Talousassistentin pääasiallisiin tehtäviin kuuluu taloushallinnon avustavat tehtävät, asiakasrekisterin päivitys, asiakaspalvelu sekä laskutus- ja myyntireskontran tehtävät. Olet osa nelihenkistä taloustiimiä, joka kokonaisuutena hoitaa kirjanpidon tilinpäätöksineen, palkanlaskennan ja hr-toiminnot, ostoreskontran, laskutuksen ja myyntireskontran, asiakaspalvelun, arkistoinnin, toiminnanohjausjärjestelmät, asiakasrekisterien ylläpidon ja kehittämisen sekä muut toimistotyöt.

Toivomme löytävämme tiimin osaksi iloisen ja avuliaan työyhteisön jäsenen, joka hoitaa työnsä tarkasti ja tunnollisesti. Olethan lisäksi asiakaspalveluhenkinen, nopea oppimaan ja omaksumaan uusia asioita sekä tehokas tarttumaan toimeen ja toteuttamaan asioita. Hakijoilta odotamme soveltuvaa taloushallinnon koulutusta esim. merkonomi tai tradenomi ja aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan kirjanpito- ja tilinpäätöstaito.

Työsuhde on määräaikainen vuoden 2021 loppuun ja se solmitaan suoraan asiakasyritykseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.4.2021. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Avainta ry:n työehtosopimusta.

Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antaa Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 tai Anna Orava puh. 044 585 9886.

Laita hakemuksesi palkkatoiveineen ohessa olevan linkin kautta 31.1.2021 mennessä, niin olet mukana hakuprosessissa!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414655
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mikkeli