(Poistunut julkaisusta)

Talousassistentti
JM Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020
  JM:llä olet mukana viemässä kehitystä eteenpäin ja yhdessä rakennamme tulevaisuuden yhteiskuntaa.   Etsimme toimistollemme Espoon Leppävaaraan talousassistenttia.  

Tehtävänkuvaus

Tässä tehtävässä pääset näkemään yrityksen taloushallinnon kokonaisuutena osallistumalla erilaisiin kirjanpidon, myyntireskontran ja ostoreskontran työtehtäviin. Päivittäiset työtehtäväsi tulevat sisältämään kirjanpitoon liittyviä kirjauksia ja täsmäytyksiä, tiliotteiden käsittelyä, asiakas- ja urakkalaskusta sekä myyntireskontran tehtäviä. Lisäksi osallistut tarvittaessa ostolaskujen käsittelyyn sekä matkalaskujen tarkastukseen. Tulet myös osallistumaan asunto-osakeyhtiöiden rakennusaikaiseen kirjanpitoon sekä tilinpäätöksiin. Osaamisesi ja kokemuksesi karttuessa meillä on mahdollista osoittaa sinulle vaativimpia tehtäviä. Esimiehenäsi toimii JM Suomen kirjanpitopäällikkö. Käytät tehtävässäsi muun muassa M2 ja SAP järjestelmiä.

 

Sinä talousassistenttinamme

Toivomme sinulta kaupallista/laskentatoimen koulutusta (esim. tradenomi) ja muutaman vuoden työkokemusta taloushallinnon tehtävistä. Hyvä Excel osaaminen on toivottavaa. Työtavoiltasi olet tarkka ja huolellinen sekä vastuuntuntoinen. Sinulla on oma-aloitteisuutta, mutta osaat myös kysyä apua tai varmistusta tarvittaessa. Sovit parhaiten työyhteisöömme, jos olet helposti lähestyttävä ja sinulta löytyy palveluhalukkuutta ja halua ratkaista ongelmia. Sinulla on myös halua kehittää omaa osaamistasi ja olla osana tukemassa JM Suomen kasvua ja kehitystä.

 

Tarjoamme sinulle

Talousassistenttinamme pääset osaksi pitkän kehityksen mukanaan tuomaan kasvun vaiheeseen, jonka positiivisen kehittymisen jatkumiselle on olemassa aidot edellytykset. Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on pientä, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat yhtä tärkeitä. Lisäksi työkulttuurissamme on helppoa kasvaa ja meillä on hyvä maaperä kestävälle uralle sekä yhteistyölle myös Pohjoismaisella tasolla.

Tule mukaan kirjoittamaan yhteistä tarinaamme!

 

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mielellään palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 23.11.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjanpitopäällikkö Jari Heikkinen,  0400 796 609, jari.heikkinen@jmoy.fi.

JM tarjoaa olosuhteet, joissa voit suoriutua hyvin, tehdä uraa ja saada uusia haastavia työtehtäviä, kun vanhat käyvät liian pieniksi. Haluamme tarjota hyviä uramahdollisuuksia, jotta voit tuntea ylpeyttä työurastasi. Pyrimme tähän ajattelemalla pitkäjänteisesti kaikessa, mitä teemme.  Talojen, kaupunginosien ja elinympäristöjen tulee kestää ainakin 100 vuotta, minkä vuoksi vastuullisuus on vastuumme ja kunnianhimomme. Olemme ottaneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteet osaksi toimintaamme, mikä tarkoittaa erilaisia toimenpiteitä, kuten esimerkiksi sitä, että vuoteen 2030 mennessä JM:n ilmastopäästöjen tulee olla lähellä nollatasoa ja 20 % rakennustyöläisistämme on naisia.

Työntekijämme ovat mukana muuttamassa alaa.