(Poistunut julkaisusta)

Talousassistentti
A-Katsastus Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2020

Haemme nyt A-Katsastus Groupin taloustiimiin Pitäjänmäelle vakituiseen työsuhteeseen

Talousassistenttia

Työtehtäviisi kuuluvat konserniyhtiöiden laskutus, osto- ja myyntireskontran hoito, matkalaskujen käsittely sekä muut avustavat toimistotehtävät. Päivittäisiä tehtäviä ovat myös asiakaspalvelu sähköpostitse ja puhelimitse. Toimit tehtävässäsi aktiivisesti yhteistyössä sekä oman tiimin että talon sisäisten sidosryhmien kanssa.

Odotamme Sinulta aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ja hyviä tiimityöskentelytaitoja. Toivomme myös, että olet toimelias, positiivinen ja nopea oppimaan uutta. Työsi koostuu numeroiden kanssa toimimisesta, joten olet tarkka ja vastuuntuntoinen työntekijä. Sinulla on kyky omaksua uudet järjestelmät helposti etkä myöskään kaihda rutiineja osana työnkuvaasi. Katsomme eduksesi Basware IP:n ja Microsoft Dynamics AX:n aiemman käytön.

Toivomme Sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta, esim. merkonomi/tradenomi, ja olet suuntautunut taloushallintoon. Kielitaitovaatimuksena on englannin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on aidosti merkitystä. Meillä pääset osaksi aktiivista ja kehittämishaluista työtiimiä, jossa tukenasi ovat A-Katsastus Group Oy:n ja Suvia Group Oy:n muodostama kahden konsernin taloushallinnon tiimi. Pääset kehittymään omassa työssäsi ja sinulla on myös mahdollisuus kasvaa vastuullisimpiin tehtäviin.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Olli-Matti Koskela puh. 040 7375 688 tiistaina 14.7.2020 klo 10-11 tai torstaina 6.8.2020 klo 14-16. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.8.2020  oheisen linkin kautta https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?cfd46d6f .