(Poistunut julkaisusta)

Talousassistentti
Universal Music Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Haemme taloustiimiimme rutiinit hallitsevaa  

Talousassistenttia

vastaamaan osto- ja myyntireskontrasta. Toimit lisäksi ostolasku- ja matkalaskujärjestelmien pääkäyttäjänä. Avustat myös pääkirjanpitäjäämme kirjanpitoon liittyvissä tehtävissä sekä Royalty Manageria rojaltilaskelmien tekemisessä. Käytössämme on SAP toiminnanohjausjärjestelmä.

Toivomme sinulta kaupallista tutkintoa ja muutaman vuoden kokemusta taloustehtävistä. Kokemusvuosiasi tärkeämpää on kuitenkin aito kiinnostus taloushallintoon sekä kykysi tehdä töitä tarkasti yhdessä kollegoittesi kanssa. Osaat hallinnoida useita projekteja samanaikaisesti. Pidät rutiineista ja ymmärrät tehtäviesi merkityksellisyyden yrityksen toimivuuden näkökulmasta. Työympäristömme voi ajoittain olla vilkas, joten pystyt keskittymään olennaiseen myös musiikin keskellä avokonttorissa. Suomen lisäksi englannin kielen taitosi on sujuvaa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Raportoit tehtävässä talousjohtajalle.  

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä talousasioiden parissa kansainvälisessä, viihtyisässä ja dynaamisessa työyhteisössämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin seniorikonsultti Johanna Lipponen, puh. 044 738 8988, parhaiten tavoitettavissa 4.12. klo 8:30 – 9:30  ja 9.12. klo 15-16. Täytämme tehtävän heti, kun löydämme yhteisöömme sopivan henkilön. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera viimeistään 9.12.2019 mennessä.