(Poistunut julkaisusta)

TALOUSASSISTENTTI
Aimo Park Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019
Aimo Park on Pohjoismaiden suurin pysäköintialan yritys. Toimintamme perustana on ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökunta, kestävä talous sekä digitaalisuus. Asiakastyytyväisyys on tärkein toimintaamme ohjaava tekijä.

Haemme nyt Aimo Park Finland Oy:lle asiansa taitavaa

TALOUSASSISTENTTIA

Tehtävässäsi vastaat mm. myyntireskontran hoidosta, ostolaskujen käsittelystä sekä tiliöinnistä. Työtehtäviisi kuuluu myös muita esiin tulevia taloushallinnon tehtäviä valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla osaamista ja ymmärrystä taloushallinnon ja laskutuksen perustoiminnoista sekä kykyä hahmottaa taloudellisia lukuja. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Työskentelyotteeltasi olet itsenäinen, tarkka ja huolellinen ja olet motivoitunut oppimaan uutta.
Kuukauden vaihteet ovat usein kiireisiä, joten joustavuutta sekä kykyä työskennellä paineen alla vaaditaan. Pyörität näppärästi Exceliä ja olet kiinnostunut käyttämään uusia ohjelmistoja.
Tehtävässä vaaditaan myös sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan, hyvät työsuhde-edut sekä ammattitaitoisen ja mukavan tiimin tueksesi.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Aimo Parkin kirjoille. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksesi tulemaan CV:n ja palkkatoiveen kera. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana joten älä siis aikaile vaan hae heti!

Lisätietoja antaa Maria Pelkonen p. 0403522846. tai maria.pelkonen@go-on.fi. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia tietosuojasyistä.