(Poistunut julkaisusta)

Talousassistentti
R-kioski Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Haetaan R-kioski Oy:n talousosastolle

Talousassistenttia

Haemme Vantaalle R-kioski Oy:n tukiorganisaatioon, talousosastolle, Sisäisen tarkastuksen tiimiin talousassistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, nykyisen assistentin siirtyessä talon sisällä uusiin haasteisiin.

Haluatko olla mukana kehittämässä R-kioskin sisäistä tarkastusta? Sisäinen tarkastus toimii taloudessa itsenäisenä tiiminä, jonka tehtävänä on erityisesti myyntikatteeseen ja rahojen kotiutumiseen liittyvä seuranta, ohjeistus ja tarvittaessa poikkeuksiin puuttuminen. Sisäinen tarkastus on myös mukana monissa kehityshankkeissa, joten asioiden kokonaisuuden hahmottamisesta ja kyseenalaistamisesta saattaa olla paljon hyötyä.

Olet opiskellut taloushallintoa ja olet muutaman vuoden työkokemusta omaava, taloushallinnon työurasta kiinnostunut henkilö. Excel taitosi ovat hyvällä tasolla ja omaat kiinnostuksen oppia uusia taloushallinnon järjestelmiä. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen, uskallat tuoda mielipiteesi esille. Olet kiinnostunut oppimaan taloushallinnon tehtäviä ja haluat tulevaisuudessa kehittyä taloushallinnon osaajaksi. Et myöskään kaihda rutiinitehtäviä ja haluat toimia aktiivisena talouden asiantuntijana tiimissäsi.

Arvostamme:

  • Oma-aloitteellisuutta ja yhteistyökykyä
  • Positiivista ja työtä pelkäämätöntä asennetta
  • Kioskikaupan tai kaupanalan tuntemusta ja ymmärrystä kauppiasmaailmasta
  • Kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja havaita poikkeamia
  • Innostusta uusien asioiden oppimiseen ja kehittämiseen

Edellytämme:

  • Taloushallinnon tutkintoa (vähintään tradenomi)
  • Hyvää tietojärjestelmäosaamista, erityisesti excel-taitoja
  • Vähintään kahden vuoden työkokemusta kirjanpidosta tai taloushallinnon tehtävistä

Tarjoamme sinulle hyvän kehittymismahdollisuuden taloushallinnon alalla, innostuneen ja tuloksiin pyrkivän työilmapiirin sekä monipuoliset työtehtävät.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sisäisen tarkastuksen päällikkö Susanna Hellman, susanna.hellman@r-kioski.fi

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja ansioluettelo viimeistään 27.10.2019 osoitteeseen rekrytointi.tukiorganisaatio@r-kioski.fi

Työ alkaa mahdollisimman pian oikean henkilön löydyttyä.