(Poistunut julkaisusta)

Talousassistentti
Vitabalans Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019
Vitabalans Oy
Vitabalans Oy on vuonna 1980 perustettu yksityisomistuksessa oleva vakavarainen suomalainen lääketehdas, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä, lääkinnällisiä laitteita sekä eläinten täydennysrehuja ja hoitotuotteita. Päämarkkina-alueemme on Suomi, ja lisäksi tuotteitamme viedään oman myyntiorganisaatiomme voimin 13 maahan Euroopassa.

Pääkonttori ja tehtaat (lääke-, ravintolisä- ja maitohappotehdas) sijaitsevat kaikki Hämeenlinnassa. Vitabalansin tuotteilla on Avainlippu-tunnus.
Toimenkuva
Etsimme Vitabalans Oy:lle oma-aloitteista ja osaavaa talousassistenttia Hämeenlinnaan . Työpäivääsi kuuluu muun muassa laskujen käsittelyä ja tiliöintiä, pankkitiliotteiden käsittelyä, osto- ja myyntireskontran hoitoa, ja muita avustavia taloushallinnon tehtäviä. Näiden lisäksi päivän aikana saatat tehdä myös vaihtelevasti varastokirjanpitoa ja inventoinnin tukitoimia sekä toimiston muita töitä.
Odotamme sinulta
Haemme tehtävään henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Työssä menestyminen edellyttää eritysesti tarkkaa, huolellista sekä vastuullista työotetta. Jos olet myös sosiaalinen ja numerotarkka työntekijä, saatat olla hakemamme henkilö!
Koulutus ja työkokemus
Edellytämme soveltuvaa alan koulutusta, kuten laskentatoimen merkonomi tai vastaava.
Muut tiedot
Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän nuorekkaassa ja tulosta tekevässä työyhteisössä.
Työsuhde on aluksi määräaikainen arviolta vuoden loppuun. Menestyksekkäästi työnsä hoitaneena sinulla on kuitenkin mahdollisuus työsuhteen jatkumiseen tämän jälkeen.
Kiinnostuitko? Käy täyttämässä vmp.fi sivuilla työhakemus jo tänään! Mikäli sinulta jo hakemus meiltä löytyy, voit käydä merkitsemässä tämän paikan kiinnostavaksi, niin otamme sinut haussa huomioon. Muistathan liittää hakemukseesi myös CV:si! Haastattelut aloitetaan jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti.
Kesto
31.12.2019 asti, mahdollisesti pidempään
Lisätietoja
Laura Papinsaari, hameenlinna@vmp.fi, 040 3075262
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 21.08.2019 mennessä.