(Poistunut julkaisusta)

Talousassistentti
Pelastakaa Lapset ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2018

Pelastakaa Lapset on laadukkaan lastensuojelutyön ammattilainen ja vahva vaikuttaja yhteiskunnassa. Tehtävänämme on toimia nopeana ja herkkänä lasten auttajana, joka kuuntelee lapsen ääntä ja saa sen kuuluville. Olemme osa Save The Children –järjestöä, joka toimii yli 120 maassa. Palveluksessamme työskentelee noin 300 ammattilaista.

Haemme nyt

Keskustoimistoon Helsinkiin

TALOUSASSISTENTTIA määräaikaiseen työsuhteeseen

Talousassistentin tehtäväsi sisältää sekä taloushallinnon avustavia tehtäviä että aulapalvelun hoitamiseen liittyviä tehtäviä. Taloushallinnossa tehtäviisi kuuluvat mm. erityyppisten laskujen käsittely sekä maksukorttien hallinnointi. Aulapalvelutehtävään sisältyy asiakkaiden vastaanoton lisäksi puhelinvaihteen ja postituksen hoitaminen.

Toivomme, että sinulla on vastaavaa aiempaa kokemusta erilaisista talousassistentin tehtävistä sekä talousjärjestelmien käytöstä. Hallitset kirjanpidon perusteet. Koulutuksesi (esim. merkonomi) soveltuu vaihtelevaan työhösi.

Olet organisointikykyinen, oma-aloitteinen ja tartut mielelläsi tehtävään kuin tehtävään. Sinussa yhdistyy asiakasrajapinnan palveluhenkisyys ja taloushallinnon täsmällisyys. Hoidat itsenäisesti vastuullesi kuuluvia tehtäviä, mutta olet yhtä hyvin kotonasi myös tiimin jäsenenä. Hallitset sujuvasti suomen lisäksi vähintään englannin kielen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen talousassistentin tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä.  Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään.

Tehtävä on määräaikainen, noin vuoden mittainen sijaisuus 31.1.2020 asti ja työ alkaa mahdollisimman pian. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 21.12.18 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi talousjohtaja Petri Tammisto, p. 040 836 6055 ti 11.12. klo 13.00 – 16.00 tai ke 12.12. klo 9.00 – 12.00 tai controller Eija Herttuainen, p. 040 520 4798 ti 18.12. klo 14.00-16.00.