(Poistunut julkaisusta)

Talousassistentti
Colliers International Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2018

Talousassistentti, Helsinki

 

Tervetuloa menestystekijäksi kiinteistöalan näköalapaikalle Helsinkiin.

 

Konsernissamme pääset mukaan tekemään kiinteistöalan menestystarinaa.   

 

Talousassistenttina vastaat merkittävien asiakkaidemme ostolaskujen käsittelyyn liittyvistä tehtävistä. Tehtäviisi kuuluvat ostolaskujen tiliöinti ja kierrätys sähköisessä järjestelmässä. Työskentelet itsenäisesti aikatauluissa pysyen ja kommunikoit aktiivisesti sidosryhmien kanssa. Osallistut osana ostoreskontapalvelut-tiimiä myös toiminnan kehittämiseen.

 

Odotamme sinulta kaupallista koulutusta ja aikaisempaa kokemusta ostoreskontran hoitamisesta. Arvostamme kiinteistöalan tuntemusta sekä talouden tietojärjestelmien kuten SAP sekä Baswaren IP ja CM käyttökokemusta. Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen, tarkka ja vastuuntuntoinen. Pidät vaihtelevasta työstä, etkä pelkää tarttua uusiin asioihin. Ongelmien ratkaisu ja päätöksenteko itsenäisesti on sinulle helppoa. Tehtävässä tarvitset lisäksi hyviä tiimivaikutustaitoja, sekä asiakaslähtöistä ajattelutapaa.

 

Tarjoamme motivoivan työn osaavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Työskentelet yhdessä parhaiden asiantuntijoiden kanssa työntekijöistään huolehtivassa yrityksessä. Toimipisteemme sijaitsee Itä-Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuulia Aaltonen, tuulia.aaltonen(at)colliers.com tai puhelimitse ma-pe 9-15 044 715 0956. Tartu haasteisiin ja käy täyttämässä sähköinen hakemus. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.