(Poistunut julkaisusta)

Talousassistentti
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys. Olemme tuottaneet henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa ja Tampereella.

Työllistämme päivittäin yli 300 henkilöä. Vakiintunut ja pitkäaikainen asiakaskuntamme koostuu yli 200 rakennusalan yrityksestä, joilla on lukuisia työpaikkoja eri ammattikunnan osaajille aina rakennusapumiehistä työnjohtajiin. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 yli 13 miljoonaa euroa.

 

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen

TALOUSASSISTENTTIA

Toimit itsenäisesti taloushallinnon monipuolisissa avustavissa tehtävissä. Päivittäin työllistämme yli 300 työntekijää eri työkohteissa ja assistenttinamme tärkeä roolisi on kerätä palkanlaskentaan sekä laskutukseen tarvittava aineisto ajoissa ja oikein. Lisäksi avustat muissakin palkanlaskennan tehtävissä sekä toimit laskuttajan varahenkilönä. Osaamisesi mukaan saat myös muita taloushallinnon tehtäviä.

Koulutustaustaltasi olet esim. merkonomi tai tradenomi sekä sinulla on ainakin muutaman vuoden kokemus taloushallinnon töistä mielellään rakennusalalla. IT-taitosi ovat erinomaiset. Roolisi linkkinä taloushallinnon ja muiden yksiköiden välillä edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä sosiaalisia taitoja. Olet täsmällinen ja vastuuntuntoinen tekijä. Paineen- ja rutiininsietokykysi ovat hyvät. Puhut ja kirjoitat hyvää suomea, muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän, hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Espoon Niittykummussa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Iloinen ja energinen työyhteisömme toivottaa sinut tervetulleeksi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si 20.9.2018 mennessä osoitteeseen mari.sala@maximus.fi. Lisätiedot tehtävästä: Mari Sala, puh. 050 307 3798, varmimmin ma ja ke klo 8-10.