(Poistunut julkaisusta)

Talousassistentti Vantaalle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme talousassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen Vantaan Vapaalaan. Oletko asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja ja haluat työskennellä monipuolisessa tehtävässä kiinteistötekniikan johtavassa palveluyhtiössä?

Työtehtävä on määräaikainen ja kestoltaan kuuden (6) kuukauden mittainen. Tämän jälkeen työllistyminen asiakasyritykseen on erittäin mahdollista.

Tehtävä pitää sisällään laskutusta, palkkatapahtumien käsittelyä sekä erinäisiä liiketoimintaa tukevia tehtäviä. Päivittäisessä käytössäsi tulee olemaan SAP-toiminnanohjausjärjestelmä.

Talousassistenttina kuukausipalkkasi tulee olemaan suurin piirtein 2 600 €.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme vuorovaikutustaitoista ja asiakaspalveluhenkistä työskentelyotetta, tiimityöskentely on sinulle luontevaa ja mielekästä. Olet huolellinen ja tarkka tekemisessäsi ja IT-taitosi ovat ajan tasalla.

Toivomme, että sinulta löytyy aiempaa kokemusta laskutuksesta ja olet jo tutustunut SAP-järjestelmän saloihin. Tulet suomen kielen lisäksi hyvin toimeen myös englannin kielellä.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä asiantuntevassa tiimissä sekä monipuolisessa ja vastuullisessa tehtävässä osana isoa kansainvälistä yritystä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 16.1.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen klikkaamalla "Hae työpaikkaa". Haethan pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Kesto
6 kk
Lisätietoja
Milla Äikäs, milla.aikas@vmp.fi, 040 307 5053
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.01.2019 mennessä.