(Poistunut julkaisusta)

Talousassistentti, StaffPoint S.L.U., Mijas, Espanja
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020
Haemme talousassistenttia vakituiseen työsuhteeseen konsernimme taloushallinnon tiimiin. Toimistomme sijaitsee uusissa, valoisissa tiloissa Las Lagunasissa 1,5 km Fuengirolan keskustasta. Työ sopii sinulle, joka olet kiinnostunut taloushallinnon työtehtävistä, motivoitunut oppimaan uutta ja omaat tehtävään sopivan koulutuksen (merkonomi tai vastaava).

Työnkuvaan kuuluu mm. myyntilaskujen ja maksumuistutusten luominen ja lähettäminen asiakkaille, hankinta- ja palvelusopimusten hallinnointi sekä yhteydenpito asiakkuuspäälliköihin erinäisissä laskutukseen liittyvissä kysymyksissä. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä talouskoordinaattorin kanssa.

Etsimämme henkilö on luonteeltaan tarkka, järjestelmällinen ja tottunut itsenäiseen työskentelyyn. Hyvät IT -taidot ja aiempi kokemus taloushallinnon työtehtävistä ja järjestelmistä katsotaan eduksi.

Tehtävässä on joustavat työajat ja töitä tehdään arkisin klo 7-17 välillä. Työsuhde on kokoaikainen (39h/vko) ja toistaiseksi voimassa oleva.


Edellytämme sinulta

Tehtävään sopivaa koulutusta (merkonomi tai vastaava)

Kiinnostusta taloushallinnon alaa kohtaan

Tarkkuutta ja itsenäistä työotetta

Hyviä IT -taitoja


Tarjoamme sinulle

Vakituisen työsuhteen luotettavalla ja hyvämaineisella työnantajalla

Joustavan työpaikan taloushallinnon tehtävien parissa

Työehtosopimuksen mukaisen kiinteän kuukausipalkan sekä bonusmallin

Mukavan työyhteisön Mijasin auringon alla

StaffPoint auttaa Espanjassa oleskeluun ja työskentelyyn vaadittavien dokumenttien hankinnassa ja on tukena myös muissa Espanjassa työskentelyyn liittyvissä kysymyksissä


Arvostamme

Aiempaa kokemusta taloushallinnon työtehtävistä ja järjestelmistä


Kiinnostuitko?

Hakuaika päättyy 25.11 ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä käymme hakijoita läpi jo hakuvaiheessa ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja työhön liittyvissä kysymyksissä antaa Hanna Ekman hanna.ekman@staffpoint.fi


Lisätietoja

Hanna Ekman
hanna.ekman@staffpoint.fi