(Poistunut julkaisusta)

Talousassistentti - Pohjoismaat
Falck Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

Etsimme nyt palvelevaan organisaatiomme uutta avainhenkilöä

Talousassistentti - Pohjoismaat

Oletko itsenäinen, oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen? Onko sinulla kaupallinen pohjakoulutus ja ymmärrät taloushallinnon perusteet? Jos vielä puhut sujuvasti norjaa tai ruotsia, niin meillä voi olla paikka sinulle!

 

TYÖNKUVA

Toimintamme edelleen kasvaessa ja pohjoismaisen yhteistyömme tiivistyessä, tarvitsemme tiimiimme talousassistentin. Koska tehtävä on uusi, olemme määritelleet tehtävän ydinosa-alueet, mutta palkattava henkilö pääsee itse vaikuttamaan lopulliseen toimenkuvaansa.

Toimenkuva on monipuolinen ja päivittäiset tehtävät koostuvat laskutuksesta, osto- ja myyntireskontran hoidosta sekä perinnän tehtävistä yhteistyössä palvelutarjoajien kanssa. Teet päivittäin erittäin tiivistä yhteistyötä muiden pohjoismaisten Falck-yhtiöiden kanssa.

Työyhteisössämme on helppo viihtyä ja pitää hauskaa vakavasti otettavan työskentelyn ohessa.

ODOTUKSEMME

Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi tradenomi/ekonomi, mutta koulutustasi tärkeämpää ovat persoonasi ja kokemuksesi. Odotamme, että sinulla on tehtävään sopivaa työkokemusta ainakin muutamia vuosia. Toivomme, että sinulla on kokemusta myynti- ja ostoreskontran hoitamisesta sekä perustiedot kirjanpidosta. Emme ole etsimässä suorittajaa taloushallintoomme, vaan itsenäistä ja energistä henkilöä, jolla langat pysyvät käsissä ja joka kykenee toimimaan ratkaisukeskeisesti. Erilaisten verkostojen kanssa toimiminen edellyttää sinulta aurinkoista asennetta ja hyviä sosiaalisia taitoja, vaikka pääosin kommunikointi tapahtuukin sähköpostien välityksellä.

Koska tehtävä on aidosti kansainvälinen ja painopiste Pohjoismaissa, kielitaitovaatimuksena on suomen ja englannin kielten lisäksi joko ruotsin tai norjan kielen sekä kirjallinen että suullinen taito. Arvostamme jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta esim. Norjasta tai Ruotsista.

Työssäsi käytät taloushallintomme järjestelmiä, joten kokemus Basware P2P ja Navision (2009 ja/tai 2015) -järjestelmistä on eduksi. Oletuksemme on, että olet työurallasi käyttänyt erilaisia taloushallinnon järjestelmiä ja tarvittaessa koulutamme sinut meidän järjestelmiimme.

Tarjoamme sinulle hyvän työyhteisön lisäksi kilpailukykyiset edut, kansainvälisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä. Perehdytämme sinut prosesseihimme ja järjestelmiimme kattavalla perehdytysohjelmalla, joka räätälöidään kokemuksesi ja koulutuksesi huomioiden.