(Poistunut julkaisusta)

Talousassistentti, Oulu
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Esperi Care tarjoaa monipuolisia asumispalveluita ja laadukasta palveluasumista ikäihmisille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, kehitysvammaisille sekä vammaispalvelun asiakkaille ympäri Suomen. Hoivan tukena toimivat lääkäripalvelut.

Haemme nyt Ouluun talousassistenttia kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Talousassistentti toimii osana taloushallinnon tiimiä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Talousassistenttina osallistut myyntilaskutuksen ja taloushallinnon päivittäiseen toteutukseen osana osaavaa taloustiimiämme. Tehtäviin kuuluvat lisäksi sisäinen ja ulkoinen asiakaspalvelu sekä muut taloushallinnon avustavat tehtävät hakijan taustasta riippuen.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa työkokemusta taloushallinnon alalta. Arvostamme kokemusta etenkin sosiaali- ja terveysalan taloushallinnon tai myyntilaskutuksen tehtävistä. Taloushallinnon koulutus katsotaan eduksi. Toivomme että olet oma-aloitteinen ja vuorovaikutustaitoinen, joustava ja sitoutunut saavuttamaan yhdessä asettamamme tavoitteet nopeasti kehittyvässä yhtiössä. Pystyt hyödyntämään järjestelmiä tehokkaasti ja työtapasi on ”hihat käärivä” sekä muutokseen sopeutuvainen.

Laskennan perusjärjestelminä ovat käytössä Dynamics Nav sekä DomaCare.

Tarjoamme haastavan ja kehittyvän tehtäväkokonaisuuden, osaavan tiimin tuen sekä kilpailukykyisen palkan ja muut työsuhde-edut. Organisaation jatkuva kehittyminen tekee työstä monipuolista ja haastavaa.

Jos tunnistit itsesi edellä mainituista kriteereistä, vakuuta meidän hakemuksellasi ja tule rakentamaan tulevaisuuden Esperiä kanssamme! Hakuaika päättyy 30.4.2019.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hr@esperi.fi. Huomioithan kuitenkin, että työhakemus tulee tehdä sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.