(Poistunut julkaisusta)

Talousassistentti - Jyväskylä - Jyväskylä
VRP Rakennuspalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018
VRP on rakentanut hyvää ympäristöä vuodesta 1985 lähtien, jolloin yhtiö perustettiin Vaajakoskelle Keski-Suomeen. Toiminta laajeni vuonna 2009 Pirkanmaan alueelle ja vuonna 2016 pääkaupunkiseudulle. VRP on taloudellisesti vakaa ja osaava sekä luotettava suomalainen rakennusliike, jonka erityisosaamista ovat vaativa korjausrakentaminen, teollisuus- ja liiketilarakentaminen, KVR-urakointi ja oma asuntotuotanto. Lue lisää yrityksestä osoitteesta http://www.vrp.fi/.  
VRP Rakennuspalvelut Oy tarjoaa VRP:n konserniyhtiöille mm. talous- ja hallintopalveluita. Etsimme nyt yhtiöön kirjanpitotaitoista talousassistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Jyväskylän Vaajakoskelle. Työsuhde on kokoaikainen ja tullaan solmimaan suoraan VRP Rakennuspalvelut Oy:n kanssa. Toivottu aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan kevään aikana.

Tehtäviisi talousassistenttina kuuluvat asuntoyhtiöiden kirjanpidosta huolehtiminen ja hallinnointi sekä taloushallinnon erilaiset tehtävät mm. konsernin sisäiseen laskutukseen liittyen ja avustaminen tarpeen mukaan osto- ja myyntireskontran tehtävissä.  

Toivomme sinulta

Koulutustaustasi voi olla kaupallinen, esimerkiksi merkonomi tai tradenomi. Arvostamme aikaisempaa osaamista vastaavista taloushallinnon tehtävistä, eduksesi katsotaan erityisesti aikaisempi kokemus rakennusalan taloushallinnon tehtävistä. Olet työotteeltasi oma-aloitteinen, itseohjautuva ja ongelmanratkaisukykyinen. Tulet osaksi pientä taloushallinnon tiimiä, joten toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta.   Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan, mukavat työkaverit sekä hyvät henkilökuntaedut.   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Immonen, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 25.3.2018 mennessä Kaislanet-palveluun.