(Poistunut julkaisusta)

Talousassistentti - Hollola
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Etsimme järjestösektorilla toimivalle asiakasyrityksellemme Talousassistenttia reilun vuoden mittaiseen määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen Hollolaan. 

Tässä tehtävässä työskentelet monipuolisten talous- ja yleishallinnon tehtävien parissa osana hallinnon tiimiä. Työhösi kuuluu olennaisena osana jäsenrekisteriin ja jäsenistön asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä. 

Työpäiväsi koostuvat seuraavanlaisista osa-alueista: 
  • Asiakaspalvelu (puhelimitse ja s-postitse)
  • Ostoreskonta ja laskutus
  • Jäsenrekisteriin liittyvät tehtävät, kuten jäsentietojen ylläpito ja päivitys
  • Jäsensopimusten laadinta ja hallinnointi
  • Palkanlaskennan avustavat tehtävät
  • Muut yleiset toimistotyöt, kuten postitukset

Toivomme sinulta
Haemme tehtävään huolellista ja oma-aloitteista, numerotarkkuutta vaativien taloushallinnon tehtävien parissa viihtyvää osaajaa. Tehtävässä onnistumista tukee taloushallinnon koulutustausta (esim. merkonomi, tradenomi tai muu vastaava koulutus) sekä aikaisempi työ- tai harjoittelukokemus taloushallinnon tehtävistä ja toimistorutiineista. IT-taitosi ovat ajantasalla ja hyödynnät sujuvasti MS Officen tuoteperhettä. Työskentelet asiakasrajapinnassa palveluhenkisellä otteella ja toimit jäsenistön suuntaan järjestön käyntikorttina luoden positiivisen asiakaskokemuksen. 

Tehtävä alkaa marraskuun alusta ja kestää vuoden 2020 loppuun saakka. Tehtävässä voi olla mahdollisuus työsuhteen jatkamiseen. Työtä tehdään arkisin (ma-pe) toimistotyöaikojen puitteissa liukuvan työajan ja työaikapankin kera. 

Kiinnostuitko? 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Eveliina Peltoniemi, puh. 030 6090 656 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi (Arkisin klo 8-16).