(Poistunut julkaisusta)

Talousassistentti - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021
Etsimme asiakkaallemme rakennusalalla toimivalle yritykselle osaavaa talousassistenttia määräaikaiseen noin 1,5 kuukautta kestävään työsuhteeseen. Kyseessä on sairasloman sijaisuus ja työ alkaakin heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Tehtävän kuvaus 

Työskentelet osana neljän henkilön talouspalvelutiimiä ja pääset hoitamaan yhden yrityksen ostoreskontran kokonaisvaltaisesti alusta loppuun saakka. Tehtäviin kuuluu myös laskutusta, myyntireskontraa, viranomaisilmoitukset (mm. työntekijä ja urakkatiedot) sekä muuta mahdollista taloushallinnon työtä. Käytössä on Ecom-taloushallinnon järjestelmä.  

Toivomme sinulta 

Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa aikaisempaa kokemusta ostoreskontran ja taloushallinnon tehtävistä, rakennusalan erityispiirteiden tuntemusta sekä myös Ecom- talousjärjestelmän käyttökokemusta. 
Etsimme oma-aloitteista, itsenäiseen työskentelyyn kykenevää, vastuuntuntoista ja tarkkaa työntekijää, joka ottaa nopeasti työn haltuun. Olet myös positiivinen, asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvät yhteistyötaidot. 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työjakson vakaassa yrityksessä, reilun ja rehdin työyhteisön sekä aidon tekemisen meiningin.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Sirpa Kähkönen puh. 030 6090 517 tai etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen  mahdollisimman pian, viimeistään 20.1.2021  mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat