(Poistunut julkaisusta)

Talousassistentti - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019
Arthur Wuorio perusti A.Hj. Wuorion vesi-ja lämpöjohtoliikkeen vuonna 1934. Muutaman työntekijän yritys on kasvanut vuosikymmenten aikana tunnetuksi ja luotetuksi LVI-alan kokonaispalveluja tarjoavaksi yritykseksi. Nykyään n. 65 työntekijää työllistävän Putkiwuorio Oy:n liikevaihto on vuositasolla n. 15 miljoona euroa. Putkiwuorio Oy on edelleen Arthur Wuorion jälkeläisten omistuksessa. Etsimme yhteistyössä Putkiwuorio Oy:n kanssa oma-aloitteista talousassistenttia monipuoliseen tehtävään Helsingin Herttoniemessä sijaitsevaan toimistoon. Sopimus tehdään Eilakaislan kautta kuuden kuukauden ajalle, jatko on mahdollinen. Toivomme aloitusta tehtävässä mahdollisimman pian. 

Tehtävän kuvaus 

Tehtävään kuuluu osto- ja myyntireskontran hoitaminen sekä laskutus. Myöhemmin toimenkuva saattaa laajentua. 

Toivomme sinulta 

Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme työkokemusta samankaltaisista tehtävistä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä ajan tasalla olevia IT-valmiuksia.  Työskentelet tiiviissä yhteistyössä talouspäällikön kanssa, sekä myös muun toimiston väen kanssa. Toimistossa työskennellään pienehkössä tiimissä ja toivommekin, että teet mielelläsi monipuolisesti erilaisia toimiston tehtäviä, ja olet kiinnostunut oppimaan uutta. Ymmärrät myös rutiinien tärkeyden ja teetkin työsi aina huolella loppuun asti. Arvostamme tiimihenkisyyttä, positiivisuutta ja toisten auttamista tilanteen mukaan. Tarpeen tullen osaat myös kysyä ja tuoda asioita esille. 
Tarjoamme sinulle mukavan, rennon ja avoimen työyhteisön, osaavien kollegojen tuen työllesi sekä mahdollisuuden kehittyä ja tehdä monipuolisesti toimistotehtäviä. 
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 26.3.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.