(Poistunut julkaisusta)

Talousassistentti / Essilor Finland
S&S Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Essilor on maailman johtava silmälasilinssioptiikan yritys sekä Forbesin maailman innovatiivisimpien yritysten listalla. Missiomme on tuoda jatkuvasti uusia innovatiivisia ratkaisuja ja auttaa ihmisiä näkemään maailmaa paremmin parantaen koettua elämänlaatua. Essilorin liikevaihto on 6,716 miljardia euroa (2015), ja henkilöstöä Essilorilla on n. 60 000. Suomessa Essilorilla työskentelee 37 alan ammattilaista ja liikevaihto on 8,7 miljoonaa euroa.

Talousassistentti (Financial Assistant)

Helsingin Herttoniemeen. Tehtävä on uusi ja alkaa vuoden määräaikaisuudella.

Haemme Suomen toimiston taloushallinnon tiimiin numeroiden kanssa hyvin toimentulevaa talousassistenttia.

Vastaat osto- ja myyntireskontrasta, kuten ostolaskujen tarkistuksesta, kierrätyksestä ja tiliöinnistä. Seuraat myyntisaatavia ja toimit perinnän yhteyshenkilönä. Olet kiinnostunut oppimaan ulkoista laskentaa laajemminkin ja osallistumaan esim. kuukausi- ja vuositilinpäätösten laadintaan ja tilanteen mukaan myös myynnin seurannan tehtäviin. Toimit talouspäällikön alaisena ja oikeana kätenä ja sijaistat häntä lomien aikaan.

Olet joko vastavalmistunut laskennan tradenomi tai merkonomi tai jo kokenut reskontran ja avustavan kirjanpidon osaaja. Olet tarkka ja koet omaksesi sekä rutiiniomaisen numerotyön että uuden oppimisen, mm. taloushallinnon sovelluksissa ja työprosesseissa. Olet kiinnostunut käytännönläheisistä ja monipuolisista ulkoisen laskennan tehtävistä. Tulet sujuvasti toimeen sekä suomen että englannin kielellä ja osaat hyödyntää Exceliä työssäsi.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osana Essilorin kansainvälistä organisaatiota ja perehdyttämisen jälkeen itsenäisen tehtävän taloushallinnon tiimissä. Suomen taloushallinto kuuluu pohjoismaiseen tiimiin ja tekee tiivistä yhteistyötä ulkomailla olevan palvelukeskuksen kanssa.

Kysymyksiisi tehtävästä vastaa S&S Consultingissa Vivi Stening, puh. 0500 773 755.

Mikäli kiinnostuit ja tunnistit kuvauksesta itsesi, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen alla olevan linkin kautta viimeistään 23.5.2018.