(Poistunut julkaisusta)

Talousassistentti Caverionille
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019
Caverion Suomi Oy
Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.
Toimenkuva
Etsimme uutta caveria tiimiimme määräaikaiseen sijaisuuteen 31.12.2019 asti. Meillä viihtyy reipas, vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, joka viihtyy rennossa työyhteisössä. Tiimimme jo odottaa sinua, toimi heti ja hae!

Työpisteesi voi sijaita joko Hyvinkäällä tai Turussa, oman sijaintisi mukaan. Me tarjoamme sinulle hyvän työporukan, vastuulliset tehtävät sekä mahdollisuuden kehittyä. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävässä vastaat yhdessä tiimin muiden jäsenten kanssa ostolaskuprosessista, sisältäen mm. ostolaskujen vastaanottamisen, tietojen tarkastamisen ja tiliöinnin,sekä olet mukana ostolaskuprosessia tukevissa toiminnoissa.
Odotamme sinulta
Sinulta toivomme:
• pitkäjänteisyyttä
• hyviä vuorovaikutustaitoja
• tarkkuutta
• paineensietokykyä
• asiakaspalveluhenkisyyttä
• itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
Koulutus ja työkokemus
Tehtävässä menestyt, kun sinulta löytyy lisäksi soveltuva taloushallinnon koulutus ja kokemusta vaihtelevista taloushallinnon tehtävistä mm. kirjanpidon perusteet. Eduksi on SAP- toiminnanohjausjärjestelmän tuntemus. Tarjoamme tiimin tuen ja hyvän perehdytyksen tehtävään.
Muut tiedot
Tulet työllistymään suoraan Caverion Suomi Oy:n palvelukseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta tiimiesimies Piia Mörö p. 050 390 4990. Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP Group ja lisätietoja saat myös HR- asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5109.

Hae tehtävää 30.6.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Kiinnostuitko? Teemme haastatteluja jo hakuajalla, joten toimi ripeästi.
Kesto
31.12.2019 asti
Lisätietoja
Tiina Sandell, Tiina.Sandell@vmp.fi, 0403075109
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.06.2019 mennessä.