(Poistunut julkaisusta)

Talousasiantuntija
Kauniaisten kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Etsimme joukkoomme talousasiantuntijaa vahvistamaan taloushallinnon viiden hengen yksikköämme. Toivomme, että olet työotteeltasi tarkka ja systemaattinen sekä omaat hyvät yhteistyö- ja organisaatiotaidot. Toivomme, että sinulla on työkokemusta kunta-alan taloushallinnon tehtävistä.

Tehtäviisi sisältyy kaupungin ostolaskujen hoitaminen (selvittäminen ja kierrätys), toimittajatietojen päivitykset sekä talousarvio- ja tilinpäätöskirjojen taittotyö ja teknisen laadinta. Lisäksi hoidat tarkastusvaliokunnan kokouksiin liittyvät asiat kuten esityslistojen ja pöytäkirjojen tekninen laadinta sekä toimit kaupungin yhteyshenkilönä vakuutusmeklarin kanssa vakuutuksiin liittyvissä asioissa. Tehtäviin kuuluu myös erilaisia avustavia tehtäviä mm. kaupungin talouden seurantaan ja analysointiin, taloussuunnitteluun, tilinpäätökseen ja osavuosikatsausiin liittyen sekä sijaistuksia taloushallinnon muiden henkilöiden tehtävien osalta.

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä suomen ja ruotsin kielen taitoa. Toisessa edellytetään erinomaista suullista ja kirjallista taitoa ja toisessa tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme työkokemusta kunta-alalta ja oma-aloitteista työotetta. Myös talouden tietojärjestelmien (Rondo, Opus Capita ja Pro Economica) tuntemus on eduksi. 
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.
Kokoaikaisessa työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Työaika on 36 h 15 min/viikko, liukuva työaika. Kauniainen on savuton työpaikka.