(Poistunut julkaisusta)

Talousasiantuntija
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Kuvaus tehtävästä: Espoon sosiaali- ja terveystoimen esikuntaan haetaan talousasiantuntijaa 1.9.2020 alkaen vakituiseen toimeen. Talousasiantuntijan tehtävä sijoittuu talousyksikön perintätiimiin. Tiimissä työskentelee noin 6 henkilöä.

Perintätiimi vastaa osaltaan Espoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimen tulojen hakemisesta ja niihin liittyvistä prosesseista, mm. pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden vastaanottotoiminnasta ja tukitoimista aiheutuneiden kustannusten korvausten hakemisesta valtiolta, hankkeiden taloushallinnosta, lastensuojelun perinnästä ja lisäksi erinäisistä muista kaupungille kuuluvien tulojen ja korvausten hakemisesta.

Talousasiantuntijan tehtäviin kuuluu erityisesti talousyksikön ulkopuoliseen rahoitukseen liittyviä tehtäviä, kuten hankkeiden budjetointiin osallistuminen, hankkeiden talousseuranta sekä hankkeiden maksatushakemusten ja selvitysten koonti ja toimittaminen rahoittajalle. Talousasiantuntija seuraa pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden vastaanottotoiminnan taloutta ja on yksiköiden esimiesten tukena budjetoinnissa. Lisäksi hän tekee vastaanottotoimintaan liittyvät maksatushakemukset. Talousasiantuntijan tehtäviin kuuluu myös selvitysten tekeminen rahoittajille ja tilintarkastajille sekä erinäisiä muita korvausten laskutuksiin liittyviä tehtäviä. Talousasiantuntijan vastuulla on lisäksi osa kaupungin tasetileistä. Asiantuntijana varmistat osaltasi toimialan tulojen kertymisen täysimääräisesti ja tehokkaasti sekä vastaat osaltasi näihin liittyvien prosessien toimivuudesta ja niiden kehittämisestä. Tehtäviin voi kuulua myös muita talousyksikön tehtäviä.

Työpaikan nimi:
Sosiaali- ja terveystoimi, Toimialan esikunta/Talous ja hallinto

Työaika:
36 h 15 min viikossa

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään: Talousasiantuntijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kykyä laajojen asiakokonaisuuksien hahmottamiseen, kirjanpidon ymmärrystä, talousosaamista ja numerotarkkuutta. Työ edellyttää vastuullista ja tuloksellista itsenäistä työotetta sekä yksikön tiimirakenteen ja laajan yhteistyö- ja sidosryhmäkentän puolesta myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä tiimityöskentelyyn sekä verkostomaisen työskentelytavan hallintaa.

Arvostamme: Sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan tunteminen sekä kokemus hankkeiden taloushallinnosta on eduksi tehtävässä menestymisessä.

Etsimämme henkilö on yhteistyötaitoinen ja itsenäisen työotteen omaava sosiaali- ja terveydenhuollosta kiinnostunut asiantuntija. Työtavoiltaan etsimämme talousasiantuntija on joustava ja muutosmyönteinen ja hänellä on kykyä siirtää suunnitelmat käytäntöön yhdessä yhteistyökumppanien ja sidosryhmien kanssa.

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä sosiaali- ja terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Asiakaskuntaamme kuuluu kaupunkilaisten koko kirjo vastasyntyneistä yli satavuotiaisiin. Meille on tärkeää, että kaikenikäiset espoolaiset voivat asua turvallisesti kotona tai kodinomaisissa palveluissa.

Espoon sosiaali- ja terveyspalveluissa työskentelee lähes 4000 ammattilaista.

Tarjoamme sinulle kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Tervetuloa joukkoomme! Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot