(Poistunut julkaisusta)

Talousasiantuntija
Enfo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Vauhtimme kiihtyessä entisestään, palkkaamme osaavia ja kokeneita talousammattilaisia konsernimme taloustiimiin. Haemme nyt kasvavaan tiimiimme Kuopion talouspalvelukeskukseemme kaksi talousasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. 

MISTÄ ON KYSE 

Enfon talousasiantuntijana pääset loistamaan taloushallinnon kiemuroiden parissa: huolehdit yhteistyössä tiimisi kanssa konsernin ulkoisen laskennan monipuolisista kokonaisuuksista liittyen osto-, myynti- ja kirjanpitoprosesseihin. Toivomme, että tiimiin liittyviltä talousasiantuntijoilta löytyisi jo entuudestaan useamman vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä. 

Talousasiantuntijana tulet toimimaan taloushallinnon järjestelmiemme pääkäyttäjänä, työskentelet monipuolisissa talousprojekteissamme ja pääset antamaan oman panoksesi taloushallinnon prosessiemme kehittämiseen. Jatkuva kehitys ja asiantuntijuus ovat toimintaamme ohjaavia arvoja, minkä myötä talousasiantuntijan roolia voidaan hyvin myös räätälöidä osaamisesi ja toiveidesi mukaan. 

Pääset osaksi osaavaa ja tehokasta noin 20 henkilön talousorganisaatiotamme, jossa sinulla on tukenasi kollegoja Kuopion ja Espoon toimistojemme lisäksi myös Ruotsissa. Vahvan pohjoismaisen yhteistyön takaamiseksi toivomme, että käytät suomen lisäksi sujuvasti myös englannin kieltä, ruotsin kielen taito on etu. 

TUNNISTATKO ITSESI TÄSTÄ? 

Tässä vaiheessa työuraasi haluat virkistää itseäsi uudella työyhteisöllä, jossa ammattitaitoasi tarvitaan ja hyödynnetään. Kasvamme ja kehitymme jatkuvasti yhdessä, joten arvostamme, mikäli olet kehittymishaluinen ja innostut uusista asioista. Toimit päivittäisessä yhteistyössä sekä Suomen että Ruotsin organisaation kanssa. Tulet rakentamaan yhdessä kanssamme entistä tiiviimpää pohjoismaista tiimiä.  

Toivoisimme, että sinulla on: 

  • Soveltuva taloushallinnon koulutus  

  • Vähintään muutamien vuosien työkokemus taloushallinnon tehtävistä  

  • Erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot 

  • Hyvät tietotekniset taidot ja kyky omaksua uusia järjestelmiä 

  • SAP-järjestelmäosaaminen ja arvonlisäverotuksen tuntemus katsotaan eduksi 

MITÄ TARJOAMME SINULLE 

Luvassa on mielenkiintoinen ja sopivan haastava rooli, jossa pääset kehittämään itseäsi ja talouden prosessejamme. Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan, mutta jossa sinulla on edelleen myös mahdollisuus kehittyä ja haastaa itseäsi ammatillisesti. Tarjoamme sinulle monipuolisen etupaketin, joustavat työajat, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, uramahdollisuudet talon sisällä sekä kansainvälisen työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen. 

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT 

Kuulostaako sinun jutultasi? Aloita haku rekrytointijärjestelmämme kautta, haethan viimeistään 16.2.2020 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. 

Tehtävään ja rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään Virpi Väätäinen (Financial Manager) numerossa +358 50 444 6704 tai sähköpostitse virpi.vaatainen@enfo.fi.