(Poistunut julkaisusta)

Talousasiantuntija
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

ETSIMME VALTORIIN TALOUSASIANTUNTIJA

Tehtävät sisältävät käyttöomaisuuden ja kirjanpidon oikeellisuuden seurantaa, tilipuitteiston ylläpitoa, asiakaslaskutusta ja -raportointia. Lisäksi tehtävään kuuluu talousprosessien kehittäminen, osallistuminen talouden projekteihin, organisaation tuki ja neuvominen talousasioissa, ja muut erikseen määritellyt taloustehtävät.

Hakijalta odotamme:

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää talouden perusteiden hallintaa ja koulutuksen myötä hankittua ammattipätevyyttä (esim. KTM, tradenomi), vähintään 3 vuoden kokemusta valtionhallinnon taloustoiminnoista, tarkkuutta ja huolellisuutta, kokemusta taloustietojärjestelmien käytöstä (erityisesti Kieku, SAP, Rondo, Handi), vastuuntuntoista asennetta, kykyä selvittää asioita itsenäisesti ja viedä niitä eteenpäin, asiakaspalveluasennetta sekä erinomaisia yhteistyövalmiuksia.

Hakijan eduksi katsomme:

Eduksi katsotaan kokemus taloushallinnon ja/tai hankintatoimen järjestelmien ja prosessien kehittämisestä ja käyttöönotosta sekä projektityöskentelystä.

Tehtävän toivottu aloitus on elokuu- tai syyskuun alku tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valittavalla on kuuden kuukauden koeaika.Tehtävään valittaviksi ehdotettavista henkilöistä tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys.

Hakeminen:

Haethan tehtävää 23.8.2019 klo 16:21 mennessä www.valtiolle.fi-portaalin kautta (tehtävän ID nro: 28-569-2019).

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Mari Huttunen
Tiimiesimies
Puhelin: 050 463 2114
Sähköposti: mari.huttunen@valtori.fi