Talousasiantuntija
WasaGroup Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019

Toiminnan edelleen kasvaessa haemme joukkoomme

 

TALOUSASIANTUNTIJAA

 

toimimaan taloushallintotiimissämme monipuolisena asiantuntijana. Työtehtäviisi kuuluu eri konserniyhtiöiden reskontranhoitoa, kirjanpitoa sekä raportointia. Taloushallinnon prosessien kehittäminen entistä digitaalisemmaksi on myös tärkeä osa työtäsi. Työskentelypaikkakuntasi on Vaasa.

 

Koulutukseltasi olet tradenomi tai vastaava. Sinulla on alan työkokemusta vähintään 3 vuotta, ja taloushallinnon eri prosessit ovat sinulle tuttuja. Palkanlaskentaosaamisen katsomme eduksesi.

 

Arvostamme sinussa itsenäistä työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta ja selkeyttä, ja osaat hahmottaa kokonaisuuksia ilman, että yksityiskohdat jäävät huomiotta. Olet huolellinen, ja sinulle on tärkeää, että asiat hoidetaan kunnolla. Arvostamme myös yhteistyökykyä ja hyvää palveluasennetta.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vahvassa kasvussa olevassa yrityksessä, jossa pääset tekemään töitä hyvässä porukassa. Työtehtävät ovat monipuolisia, ja tehtävässä on mahdollista kehittyä taloushallinnon laaja-alaiseksi osaajaksi. Työilmapiiri on tutkitusti hyvällä tasolla, ja tarjoamme hyvät henkilöstöedut. Työpaikka on vakituinen.

 

Liity mukaan rakentamaan WasaGroupin kasvutarinaa ja lähetä cv:si jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Johan Malm torstaina 11.7. klo 13-15 ja torstaina 1.8. klo 13-15, p. 0400 908 793. Muuna aikana johan.malm@wasagroup.fi. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 4.8.2019 mennessä osoitteessa ura.wasagroup.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1279461
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vaasa
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Johan Malm torstaina 11.7. klo 13-15 ja torstaina 1.8. klo 13-15, p. 0400 908 793. Muuna aikana johan.malm@wasagroup.fi.