(Poistunut julkaisusta)

Talousasiantuntija
Poolia Suomi Oy / Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Granlund Oy

Granlund on jatkuvasti kehittyvä ja kasvava kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni, jonka tärkein tavoite on parantaa kiinteistöjen toimivuutta, älykkyyttä ja samalla ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä.

Esittely

Kotimainen kasvava ja asiantunteva innovaatio- ja kehitystoimintaan panostava rakennus- ja kiinteistöalan konserniasiakkaamme etsii nyt kauttamme tiiminsä vahvistukseksi

MONIPUOLISTA TALOUSASIANTUNTIJAA

Helsingin Malmilla junaradan läheisyydessä sijaitsevaan toimipisteeseensä. Tehtävä on luonteeltaan määräaikainen näillä näkymin tammikuun 2020 loppuun saakka.

Työn toivottu aloitus olisi pikainen.

Työtehtävät

Tässä tehtävässä yhdistyy loistavat kollegat ja ison konsernin keskitetty taloushallinto (kotimaiset yhtiöt). Yrityksessä on meneillään järjestelmäprojekti, mistä syystä tarvitsemme apuasi taloushallinnon monipuolisiin tehtäviin.

Päätehtäviisi taloustiimissä (viiden hengen tiimi) kuuluvat kotimaisten yhtiöiden talousasiat, kirjanpito tilinpäätöksineen, tiliotteet, kk-katkot, erien kirjauksia sekä muita kirjanpitoon ja pääkirjanpitoon liittyviä tehtäviä. Työskentelet tiiviisti tiimisi sekä Group Controllerin työparina.

Edellytykset

Toivomme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja kokonaisuuksien hahmottamista, tiimitaitoja ja joustavaa asennetta. Käytössäsi ovat ajanmukaiset talouden sovellukset (mm Emce Finance, Kasperi, eOffice). Oma-aloitteisuus ja positiivinen sekä huumorintajuinen ote työhön on tärkeätä työssä menestymisen kannalta.

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle erittäin mielenkiintoisen ja ammatillisesti kehittävän työtehtävän arvostetun konsernin keskitetyssä taloushallinnossa.

Lisätiedot

Aloitamme haastattelut nopeasti, joten laita oma hakemuksesi sekä cv:si palkkatoivomuksineen heti hakuohjeidemme mukaisesti ja kerro, miksi juuri sinä olisit asiakkaamme tiimin uusi huippuasiantuntija!

Lisätietoja tehtävästä saat Poolia Suomi Oy:n konsultilta Sanna Majavalta.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter