(Poistunut julkaisusta)

Talousasiantuntija
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Talousasiantuntija

Työavain 3-1706-18
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 18.12.2018 kello 15:45
Talousyksikkö , Kamreerintie 3 B 02070 ESPOO
Sivistystoimi, Toimialan esikunta
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Tehtäviin kuuluvat mm. toiminta- ja taloussuunnitteluun, raportointiin ja analysointiin liittyvät tehtävät. Lisäksi lautakuntavalmistelu ja controller tehtävät kuten laajan kentän talousohjaus, neuvonta ja koulutustehtävät. Kustannuslaskennan määrittely, laskenta, kehittäminen sekä vaikutusten analysointi mm. palvelujen tuotteistamisessa kuuluvat myös tehtäviin.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto

Tehtävässä edellytetään yhteistyö- ja verkostotyöskentelytaitoja sekä kirjanpito- ja kustannuslaskentataitoja. Tehtävä edellyttää suurien kokonaisuuksien hallintaa sekä tiivistä ja luottamuksellista yhteistyötä tulosyksikön johdon ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Arvostamme kokemusta talouden ohjauksesta, kirjanpidon osaamista sekä näkemystä laskentatoimen hyödyntämisestä osana toiminnan ohjausta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3285,46 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min viikossa


Espoon sivistystoimi luo espoolaisille hyvinvointia ja antaa heille mahdollisuuksia jatkuvaan kehittymiseen. Toimiala tuottaa opetus-, varhaiskasvatus-, kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja vapaan sivistystyön palveluja yli 280 000 kaupunkilaiselle. Palveluja tuotetaan molemmilla kotimaisilla kielillä. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Talouspäällikkö Kirsti Askolin
050 3426062
kirsti.askolin@espoo.fi