(Poistunut julkaisusta)

Talousasiantuntija / Väre Oy, Kuopio
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Sähkö ei kiinnosta ketään - tulevaisuus kaikkia. Väre on asiakaslähtöinen energiapalveluyritys, jossa käytämme energiaa asiakaspalveluun, katsomme tulevaisuuteen vastuullisesti ja kehitymme yhdessä jatkuvasti. Olemme Suomen neljänneksi suurin sähkönmyyntiyhtiö, liikevaihtomme on 180 M€ ja työllistämme noin neljäkymmentä osaajaa useilla eri paikkakunnilla ympäri Suomen. Löydät meistä lisätietoja ja pääset tutustumaan muihin väreläisiin osoitteessa: www.vare.fi

Haemme nyt kasvumme tueksi Kuopion toimipisteeseen sinua

Talousasiantuntija

vastaamaan kirjanpidosta sekä muista monipuolisista taloushallinnon tehtävistä.

Pääset tehtävässä kehittämään automatisoituvia taloushallinnon prosesseja yhdessä taloustiimimme ja ulkoisen palvelukumppanimme kanssa. Haluamme taloushallinnon olevan tehokas kokonaisuus, joka näkyy omassa arjessasi mm. vastuullisena tiimipelaamisena ja aikatauluihin sitoutumisena. Osallistut taloushallinnon palveluntarjoajan ohjaamiseen sekä asiantuntijana tuotat materiaalia, laskelmia ja tositeaineistoja. Hoidat kirjanpidon tehtäviä tilinpäätökseen asti, osallistut kuukausiraportointiin ja sen kehittämiseen. Energiatehokkuushankkeissa huolehdit projektikirjanpidon ylläpidosta, oikeellisuudesta ja valvonnasta. Toimit prosessin kehittämisen tukena ja huolehdit urakkatietojen ilmoittamisesta verottajalle. Työsi sisältää myös muita tukitoimintojen tehtäviä, kuten sopimus-, laskutus- ja projektinhallinta-asioita.

Odotamme sinulta:

  • Joustavaa ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta
  • vähintään 3-5 vuoden laaja-alaista kokemusta kirjanpidosta
  • osaamista verotusasioista sekä tilinpäätöksen laadinnasta
  • tehtävään soveltuvaa, vähintään amk-tasoista tutkintoa
  • kokemusta erilaisista taloushallinnon ohjelmista
  • Office-ohjelmistojen hyvää osaamista, erityisesti viihdyt Excelin parissa
  • organisointitaitoja, tarkkuutta ja täsmällisyyttä
  • kykyä toimia sovittujen aikataulujen puitteissa
  • joustavaa ja asiakaslähtöistä toimintatapaa
  • hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn hyvässä joukkueessa. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Lisätietoja tehtävästä antavat Väre Oy:n talousjohtaja Kalle Oinonen puh. 050 448 3211 sekä MPS-konsultit Päivi Rummukainen puh. 040 760 3381 ja Hilkka Hirvasniemi puh. 050 323 5193.

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi hakupainikkeen kautta 24.11.2019 mennessä.