(Poistunut julkaisusta)

TALOUSASIANTUNTIJA, Tampere
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018
Kaukajärviosuuskunta on Tampereella toimiva vuonna 1965 perustettu vakavarainen isännöinti-, kiinteistönhuolto- ja puhtaus- sekä vuokrauspalveluja tarjoava yritys. Yhtiömme liikevaihto on yli 7 miljoonaa euroa ja työllistämme tällä hetkellä noin 120 työntekijää eri tehtävissä. Toimitilat sekä palvelupiste sijaitsevat Juvankadulla Kaukajärvellä.

 

Etsimme TALOUSASIANTUNTIJAA toimimaan vastuullisessa roolissa vakavaraisessa yhtiössä.

Toimit osana dynaamista taloushallinnon tiimiä, jossa vastaat konsernin eri yhtiöiden talouden raportoinnista konsernin johdolle. Työtehtävänä on monipuoliset tilinpäätösohjauksen & laskennan tehtävät. Tehtävässä seuraat tarkasti niin laskutusta, sopimuslaskuja & myynti- /ostoreskontran lukuja kuin yhtiön sisäistä rahaliikennettä. Tehtävät koostuvat myös osittain kirjanpidollisista tehtävistä. Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen ja muun tiimin tuen. Talousasiantuntijan roolissa raportoit suoraan konsernin toimitusjohtajalle.
 
Toivomme sinulta vankkaa kokemusta talouden seurannasta, kirjanpidosta ja raportoinnista. Persoonaltasi olet tarkka ja vastuullinen tekijä. Sinulla tulee olla motivoitunut ja jämäkkä ote vastata erilaisista talouden raportointiin liittyvistä seikoista.

Kyseessä on uusi rooli konsernissa, tästä johtuen tehtävään valitulla henkilöllä on myös mahdollisuus vaikuttaa itse tehtävän sisältöön.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän vakaassa organisaatiossa, jossa arvostetaan työntekijää ja panostetaan työntekijöiden osaamiseen ja hyvinvointiin. Kaukajärviosuuskunta on pidetty työnantaja, jota käsitystä myös kattavat henkilöstöedut tukevat.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 30.10. mennessä rekisteröimällä hakemuksesi palkkatoiveineen sivuillamme www.manpower.fi ja linkittämällä se tähän tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa Experis-rekrytointikonsultti Jussi Laaksonen p. 040 1864 937 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.