(Poistunut julkaisusta)

Talousasiantuntija - Relacom Finland Oy - Vantaa, Veromies
Personaria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Relacom Finland Oy on osa pohjoismaista Relacom–konsernia, jonka pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. Yritys tuottaa palveluita Telecom-, Power- ja IoT-markkinoille ja on johtavien operaattoreiden ja yritysten luotettu yhteistyökumppani. Yhtiön palveluksessa on 500 ammattilaista ympäri Suomen. Tutustu meihin ja arvoihimme www.relacom.fi.  Suomen pääkonttori sijaitsee viihtyisissä toimitiloissa Vantaalla Veromiehen yrityspuistossa lähellä Aviapoliksen juna-asemaa.

Taloushallintotiimimme koostuu kahdeksasta laskentatoimen eri osa-alueiden osaajasta. Meillä kaikilla on tehtävästä riippumatta laajat ja monipuoliset toimenkuvat. Työyhteisössämme on avoin ja rento ilmapiiri. Kehitämme toimintatapojamme edistääksemme omaa työtämme ja antaaksemme parhaan tuen ydinliiketoiminnalle. Tietojärjestelmien hyödyntäminen ja oikea käyttö läpi organisaation edellyttää myös taloushallinnolta vahvaa roolia. Haemme nyt joukkoomme kehittämisintoista ja käytännönläheistä

TALOUSASIANTUNTIJAA/FINANCIAL SPECIALIST

Toimenkuva Talousasiantuntijana teet kirjanpitoa ja laskutusta M3-toiminnanohjausjärjestelmällä. Toimit taloushallinnon ja tietojärjestelmien rajapinnassa ja ymmärrät myös liiketoimintaprosesseja. Olet M2:n (matkalaskut) ja Paletten (ostolaskujen käsittely) pääkäyttäjä sekä osallistut Tiiman (tuntikirjaukset) ja M3:n (taloushallinto) ylläpitoon. Neuvot henkilökuntaamme ohjelmistojen käytössä, koulutat ja laadit ohjeet uusista ominaisuuksista sekä ehdotat uusia toimintamalleja talon tultua tutuksi. Tukenasi on Suomen ja Ruotsin IT-henkilöt ja taloustiimi.

Sinulla on työkokemusta erilaisista taloushallinnon tehtävistä ERP-ympäristössä. Hallitset hyvin kirjanpidon ja ymmärrät taloushallinnon kokonaisuuden. Olet toiminut kansainvälisessä yrityksessä ja tottunut tiukkoihin aikatauluihin. Työskentelet sujuvasti englannin kielellä suullisesti ja kirjallisesti. Excel-taidot ovat eduksi.

Sinä olet itsenäinen ja oma-aloitteinen tiimin jäsen ja osaat organisoida ajankäyttösi. Haluat löytää ratkaisun ongelmiin ja neuvoa työtovereitasi. Rohkeasti kysyt, jos et tiedä tai osaa! Vahvuutesi on prosessimainen ajattelutapa ja into hyödyntää tietojärjestelmiä tehokkaasti.

Me tarjoamme uudistamishenkiselle ja käytännönläheiselle taloushallinnon asiantuntijalle monipuolisen tehtävän. Tavoitteemme on jatkuva kehitys, mikä takaa haasteita ja uusia vastuita osaavalle henkilölle. Toimintamallinamme on taata oikea osaaminen oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan.

Innostuitko? Täytä hakemuslomake www.personaria.fi/avoimet-tyopaikat  viipymättä, 18.11.2018 mennessä. Käynnistämme haastattelut sopivien hakijoiden kanssa jo hakuaikana.

Personaria Oy avustaa meitä rekrytointiprosessissa ja lisätietoja tehtävästä antaa Paula Peltolin numerossa 050 4110829.

 

Personaria Oy on talouden ja hallinnon ammattilaisten henkilöstöosaaja.

 

Avainsanat: Kirjanpito, matkalaskut, ERP, ostolaskut, englanti