(Poistunut julkaisusta)

TALOUSASIANTUNTIJA, Kangasala
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018
Adwatec suunnittelee ja valmistaa tehoelektroniikan nestejäähdytyslaitteita. Laitteet ovat teknisesti maailman edistyksellisimpiä ja niitä on käytössä ympäri maailman mm. suurilla sähköasemilla ja laivojen sähköisissä propulsiolaitteissa. Maailman sähköistyessä markkinat kasvavat nopeasti ja Adwatec on tässä kasvuvauhdissa mukana. Vuonna 2015 Helkama Emotor tuli Adwatecin osakkaaksi ja tämän jälkeen yritys on lähtenyt voimakkaaseen kasvuun. Liikevaihto oli 2,2 M€ vuonna 2017 ja tarkoitus on moninkertaistaa liikevaihto lähivuosien aikana.
http://www.adwatec.com/

 

Etsimme nyt kasvuamme tukemaan asiantuntevaa TALOUSASIANTUNTIJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Tässä tehtävässä pääset kehittämään ja johtamaan yrityksemme taloushallintoa sekä suunnittelemaan uutta. Hakemamme henkilö tulee ottamaan vastuun yrityksen sisäisestä laskennasta ja tuottamaan selkeitä raportteja yrityksen johdolle.

Toimenkuvasi lyhyesti

  • Talouden suunnittelu, seuranta ja kehitys
  • Asiakas- ja tuotekohtainen kannattavuuden analysointi
  • Budjetointi
  • Myyntiprojekteihin osallistuminen (talous)
  • Myyntireskontra
  • Tiivis yhteistyö yrityksemme eri osastojen kanssa
  • Yrityksen henkilöstöhallinto

Valittavalta henkilöltä edellytämme kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä usean vuoden ajalta sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Ymmärrät taloushallinnon prosesseja ja rahaliikennettä, sekä suoriudut tarkkuutta vaativista päivittäisistä rutiineista. Otat vastuun omasta tehtäväkentästäsi kokonaisvaltaisesti ja omaat erinomaiset yhteistyö-ja vuorovaikutustaidot. Uskallat tarttua rohkeasti asioihin ja priorisoida tehtäviäsi.

Olet tottunut käyttämään erilaisia järjestelmiä ja suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan englanniksi. Eduksi katsomme työsuhdeasioiden tuntemisen.

Tarjoamme kasvavassa yrityksessä haastavan ja monipuolisen työtehtävän. Adwatec Oy toimii tulevaisuuden alalla kasvavilla markkinoilla, jonka tuotteet ovat markkinoiden parasta laatua.

Kiinnostuitko?                           
 
Hae tehtävää 12.11. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän ”Talousasiantuntija, Kangasala” -kautta.

Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Experiksen rekrytointikonsultti Mikko Keskinen (lomalla 27.10 - 31.10), mikko.keskinen@fi.experis.com

Haastattelut alkavat mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana, joten hae paikkaa mahdollisimman pian.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.