(Poistunut julkaisusta)

Talousasiantuntija EIT-ohjelmiin
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoossa.

Haemme Innovaatioekosysteemipalveluihin


Talousasiantuntijaa EIT-ohjelmiin


Euroopan Innovaatio- ja teknologiainstituutti (EIT) on kiinteä osa Euroopan unionin tutkimuksen ja innovoinnin Horisontti-puiteohjelmia. EIT yhdistää liiketoiminnan, koulutuksen ja tutkimuksen ”osaamisen kolmioksi”, jonka avulla voidaan muodostaa dynaamisia rajat ylittäviä kumppanuuksia eli osaamis- ja innovaatioyhteisöjä (Knowledge and Innovation Communities – KIC).


Aalto-yliopisto on mukana kuudessa EIT KICissä: EIT Climate-KIC, EIT Digital, EIT InnoEnergy, EIT Raw Materials, EIT Manufacturing ja EIT Urban Mobility (eit.europa.eu). EIT-verkostojen opetus-, innovaatio- ja yritystenkehittämistoiminnot ovat Aallolle strategisesti tärkeitä.


Haemme talousasiantuntijaa, joka koordinoi Aallon EIT-aktiviteettien taloudenpitoa yhteistyössä Aallon talouden ja muiden palveluiden kanssa. Tehtävä sijoittuu osaksi Aallon palveluorganisaatiota innovaatiopalveluihin talouden rajapintaan. Tässä roolissa vastaat itsenäisesti EIT KICien talousraportoinnista ja tilintarkastuksista, yhteydenpidosta EIT KICeihin talousasioissa ja niistä tiedottamisesta Aallon sisällä sekä toimit tarvittaessa myös suomalaisten EIT-partnereiden tukihenkilönä. Lisäksi koulutat Aallon palveluhenkilöstöä EIT-talousasioissa ja kehität EIT-KICien taloushallinnointia Aallossa. Toimit tiiviissä yhteistyössä Aallon talouspalveluiden ja muiden palveluiden sekä akateemisen henkilöstön kanssa.


Jotta voit onnistua tehtävässäsi, odotamme sinulta


  • vahvaa taloushallinnon ja kirjanpidon osaamista
  • kokemusta EU-projektien taloushallinnosta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa  
  • itsenäistä ja aktiivista työskentelytapaa
  • halua tarttua vaativiin ja haastaviin tehtäviin
  • yhteistyö- ja neuvottelukykyä
  • kiinnostusta EIT-projektien taloushallintoon ja sen kehittämiseen
  • ylempää korkeakoulututkintoa. 

Arvostamme yliopiston taloushallinnon hyvää tuntemusta. 


Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän, hyvän perehdytyksen, työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen kansainvälisessä ja tehtävistään innostuneessa tiimissä. Tehtävä sijoittuu yliopiston palkkausjärjestelmässä vaativiin yliopistotasoisiin tehtäviin ja palkkaus määräytyy Aalto-yliopistossa käytössä olevan yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaisesti. 


Kiinnostuitko?


Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si Aalto-yliopiston verkkosivuilla olevan linkin kautta ("Hae nyt!") viimeistään 13.12.2020. Huomioithan, että alamme käydä hakemuksia läpi jo heti.


Tutustu tiimiin, Aaltoon ja aaltolaisiin:
https://www.aalto.fi/fi/aallon-eit-palvelut
https://www.youtube.com/watch?v=5k_og_6zUJQ and 
https://www.youtube.com/watch?v=dUfEGVM-ZP8&feature=youtu.be  


Jos haluat tietää lisää tehtävästä, vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Ole yhteydessä palvelupäällikkö Marja-Leena Markkulaan, puh. +358 50 546 8789, tai talouspäällikkö Jussi Välimäkeen, puh. +358 50 4615992, etunimi.sukunimi@aalto.fi.


Lisää Aalto-yliopistosta:


Aalto.fi
twitter.com/aaltouniversity
facebook.com/aaltouniversity
instagram.com/aaltouniversity