(Poistunut julkaisusta)

Talous- tai henkilöstöhallinnon asiantuntijaksi
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Talous- ja palkkahallinnon uusia osaajia

Kiinnostaako sinua uusi työ taloushallinto-osaajana ja mahdollisuus nostaa asiantuntijuutesi uudelle tasolle? Haluatko päästä talous- tai palkkahallinnon tehtäviin, joissa yhdistyy alan tuorein osaaminen ja sähköisen taloushallinnon työkalut? Hae nyt DigiTalous Akatemia -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, ja aloita uusi työ modernin taloushallinnon osaajana!

Taloushallinto muuttuu nopeasti digitalisaation ja asiakaspalvelun tuomien uusien haasteiden myötä. Asiantuntijatyön sisältö on muuttumassa entistä vuorovaikutteisemmaksi ja ennakoivammaksi, kun vanhat työtehtävät ja toimintamallit automatisoituvat.  Uusista, modernin taloushallinnon osaajista onkin nyt markkinoilla yhä suurempi kysyntä.

Pohjois-Pohjanmaan alueen yritykset etsivät nyt toteutettavan DigiTalous Akatemian kautta riveihinsä ennakkoluulottomia talous- ja palkkahallinon osaajia, joilla on intoa kehittää yritysten liiketoimintaprosesseja modernin taloushallinnon ja ennakoivan päätöksenteon voimin. Uudet työtehtävät odottavat, oletko etsimämme osaaja?

Kasva talous- ja palkkahallinnon osaajaksi ja aloita uusi työ

Kuuden kuukauden rekrytoivan koulutusohjelman kautta pääset kouluttautumaan ja kehittymään kasvualan asiantuntijaksi uusien työtehtävien kautta, sekä kasvattamaan ammattiosaamista niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Rekrytoivat yritykset etsivät ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita tulevaisuuden osaajia. Voit olla jo kokeneempi asiantuntija tai alalle vastavalmistunut tekijä – tärkeintä on kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittyä alan osaajaksi.

Olemme rekrytoineet toteuttamiemme DigiTalous Akatemia -rekrytoivien koulutusohjelmien kautta jo yli 500 talous- ja palkkahallinnon asiantuntijaa uusiin työtehtäviin. Avoimia työtehtäviä on monenlaisia taloushallinnon avustavista ja asiantuntijatehtävistä teknisempiin sovellustuen ja –konsultoinnin rooleihin. Tuleva työtehtäväsi voi olla esimerkiksi rekrytoivan yrityksen:

  • kirjanpitäjä
  • reskontranhoitaja
  • talous- tai palkkahallinnon assistentti
  • controller
  • projektikoordinaattori
  • sovellustukihenkilö
  • toimistopäällikkö

Uusi työ asiantuntijakoulutuksesta

DigiTalous Akatemia -rekrytoivassa koulutusohjelmassa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä taloushallinnon asiantuntijakoulutus. Ohjelma antaakin sinulle aidon mahdollisuuden vaikuttaa uraasi sekä tilaisuuden löytää tulevan työpaikkasi. Tähtäimessämme on löytää sinun kokemukseesi ja taustaasi sopiva rooli yhteistyöyrityksestämme, minkä kautta pääset kehittämään omaa osaamistasi aloittamalla uuden, kiinnostavan työn modernin taloushallinnon asiantuntijatehtävien parissa.

  • Koulutuksesta eväät työllistymiseen. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6kk ohjelman päätteeksi. Aiemmin jopa 85 % ohjelmaan osallistuvista on saanut koulutuksen päätyttyä uuden työn!
  • Asiantuntijuus uudelle tasolle. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä 20–25 koulutuspäivän myötä, sekä pääset hyödyntämään oppimaasi uudessa työroolissasi. Lopputuloksena nostat oman asiantuntijuutesi uudelle tasolle.
  • Ohjelma avaa useita erilaisia urapolkuja. Modernin talous- ja palkkahallinnon asiantuntijuus on entistä kysytympi taito ja uusista osaajista on kasvava tarve. Yritykset etsivät ohjelman kautta tekijöitä erilaisiin ja eritasoisiin tehtäviin, hae siis mukaan pian!

Hae mukaan heti!

Voit hakea mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi lomaketta:

1. Täytä ensiksi TE-palveluiden hakulomake. Koulutuksen numero on 694561.

Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili. Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

 

Kiinnostuitko ohjelmasta tai heräsikö sinulle lisäkysymyksiä?

Löydät lisää tietoa ohjelmasta Sarasen nettisivuilla. Voit halutessasi kysyä lisätietoja myös ohjelman projektikoordinaattorilta, Anne Kauppi, 050 4002888, anne.kauppi@saranen.fi

Rekrytoiva koulutusohjelma

Rekrytoiva koulutusohjelma on työvoimakoulutusta, joka järjestetään tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa. Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssäoppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. Ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. DigiTalous Akatemia F.E.C. -rekrytoiva koulutusohjelma on työhallinnon rahoittama koulutus. Rekrytoiva koulutusohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä rekrytoivien yritysten, Saranen Consultingin, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.