(Poistunut julkaisusta)

Talous-/myyntiassistentti
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018
Etsitkö monipuolista työtehtävää, jossa pääset työskentelemään niin taloushallinnon kuin myyntiassistentin roolissa?

Haemme asiakasyrityksellemme LH Liftille kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen

TALOUS-/MYYNTIASSISTENTTIA.

Työpaikka sijaitsee Laukaan kunnassa Kuusa-nimisellä kylällä.

Työtehtäviisi kuuluu sekä taloushallinnon (n. 60%) että myyntiassistentin (n.40%) tehtäviä. Toimit tärkeänä yhteyshenkilönä yrityksen ja ulkoistetun palkanlaskennan ja kirjanpidon välillä. Tehtäviisi kuuluu palkanlaskennan avustavia tehtäviä, kuten palkka-aineiston syöttöä palkanlaskentajärjestelmään sekä palkkojen tarkistusta. Tehtävänäsi on toimia myös myynnin ja markkinoinnin tukena, joten pidät yhteyttä vientiasiakkaisiin sekä vastaat asiakastilauksia koskeviin viesteihin ja puheluihin sekä vastaat laskutuksesta ja myyntireskontrasta. Työ pitää sisällään myös kirjapidon avustavia tehtäviä ja oletkin kuukausittain mukana tilinpäätöksissä.

Yrityksellä on käytössä Oscar Pro Software - ohjelmisto, jonka kautta tapahtuu mm. myyntireskontra, laskutus, palkka-aineiston syöttö ja työajanseuranta.

Toivomme sinun omaavan taloushallinnon ja palkanlaskennan sekä myynnin ja markkinoinnin perustiedot. Olet aktiivinen, tarkka ja pystyt ottamaan vastuuta monista eri tehtävistä. Työtehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannikielen hallintaa. Plussaa on mikäli omaat saksan ja/tai ruotsinkielen perustiedot, mutta nämä eivät ole edellytyksiä tehtävään valituksi tulemisen kannalta. Työpaikan sijainnin johdosta oma-auto helpottaa työpaikalle pääsemistä.

Monipuolisen ja vastuullisen tehtävän lisäksi tarjolla on pitkä työura hyvässä työporukassa sekä kasvuhakuisessa suomalaisessa yrityksessä. Vaikka tehtäväkenttä on laaja niin ei kannata säikähtää sillä saat perusteellisen perehdytyksen työtehtäviisi.

Toivottu aloitusajankohta on elokuun puolivälissä, mutta toki voimme sopia tästä tarkemmin tilanteesi mukaan.

Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Temp-Team Finland Oy:n kanssa, joten jätä hakemuksesi tehtävään osoitteessa www.temp-team.fi - Avoimet työpaikat - Talous-/myyntiassistentti (ID 5946)

Hakuaika päättyy 8.7.2018 ja aloitamme haastattelut viikolla 28.

Tarvittaessa lisätietoja voit kysyä numerosta +358 40 030 4200 klo. 9-15 välisenä aikana tiistaisin 12.6 tai 19.6 tai 26.6.