(Poistunut julkaisusta)

Talous- ja veroasioiden asiantuntija / Energiateollisuus ry (ET), Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2020


Energiateollisuus ry (ET) on energia-alan elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen etujärjestö. Se edustaa yrityksiä, jotka tuottavat, hankkivat, siirtävät ja myyvät sähköä, kaasua, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä sekä tarjoavat niihin liittyviä palveluja. ET vastaa jäsenyritystensä henkilöstön työehtoja koskevasta sopimustoiminnasta sekä neuvoo ja kouluttaa jäseniään, tekee selvityksiä ja välittää tietoa. ET noudattaa kestävän edunvalvonnan periaatteita ja toimintatapoja. ET on noin 40 henkilön asiantuntijatyöyhteisö, joka toimii viihtyisissä tiloissa Helsingin keskustassa Etelärannassa.

Haluatko tekemään Suomen vaikuttavinta edunvalvontaa: Etsimme nyt

Talous- ja veroasioiden asiantuntijaa

Tehtäväsi on verotukseen ja muihin taloudellisiin ohjauskeinoihin (mm. valtiontuet, EU-tuet, hallinnolliset maksut) sekä rahoitukseen liittyvä edunvalvonta.

Työtäsi tukee Energiateollisuus ry:n (ET) talous ja verotoimikunta. Lisäksi osallistut ET:n edustajana lukuisiin ulkoisiin eri sidosryhmien toimielimiin, joissa tehtävänäsi on ET:n tavoitteiden edistäminen ja ET:n jäsenyritysten edunvalvonta.

Sinun odotetaan kehittyvän Energiateollisuus ry:n talous-, verotus- ja rahoitusasiantuntijaksi. Toivomme sinulta muutaman vuoden kokemusta yritystaloudesta. Energia-alan tuntemus lasketaan eduksesi. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi – ruotsin kieli on eduksi.

Luonteeltasi olet positiivinen, organisointikykyinen ja oma-aloitteinen henkilö. Sinulla on kyky analysoida ja hahmottaa kokonaisuuksia. Pystyt työskentelemään useiden rinnakkaisten asioiden parissa ja reagoimaan muutoksiin nopeasti ja ratkaisulähtöisesti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat vaikuttaa; koet luontevaksi toimia rohkeasti Energiateollisuuden asialla kaikissa kohtaamisissa. Esiinnyt sujuvasti ja ilmaiset itseäsi hyvin myös kirjallisesti.

Tarjoamme sinulle modernit työskentelytilat Eteläranta 10:ssä, jossa pääset näköalapaikalle energiateollisuuteen tekemään edunvalvontaa yhteistyössä ET:n 40 ammattilaisen kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Johtaja Jari Kostama maanantaina 1.6. klo 16:00–17:30 ja tiistaina 2.6. klo 14:30–16:00, puh. 050 301 1870 sekä muina aikoina MPS-konsultti Sari Salojärvi puh. 041 466 6064 tai sähköpostitse sari.salojarvi(at)mps.fi.

Jos innostuit, ota yhteyttä tai täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 9.6.2020.