Talous- ja suunnittelupäällikkö
Helsingin kaupunki, Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Tule meille luotsaamaan kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan talouden ja toiminnan suunnittelua ja luomaan maailman toimivinta kaupunkia!

Oletko kokenut talousosaaja ja sinulla on kokemusta isojen organisaatioiden talouden ja toiminnan suunnittelun ohjaamisesta? Onko sinulla näkemyksellisyyttä ja kykyä ohjata strategiaan perustuvaa talouden, toiminnan ja palveluverkon kehittämisen suunnittelua tulevaisuutta kohden? Motivoiko ajatus olla kehittämässä vaikuttavaa, strategiaan perustuvaa talouden ja toiminnan suunnittelua, joka tukee kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan palveluiden tuottamista helsinkiläisille?  

Jos vastasit kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme Talous- ja suunnittelupäällikkö.

Haemme talous- ja suunnittelupäällikköä vakinaiseen työsuhteeseen kulttuurin ja vapaa-ajan toimialalle.

Työssäsi johdat talouden, toiminnan ja tilainvestointien suunnittelua. Olet toimialan talouden ja toiminnan suunnitteluprosessin sekä talouden ja toiminnan ennusteprosessin omistaja. Osallistut myös koko kaupungin talouden ja toiminnan suunnittelun sekä kaupunkistrategiaan liittyvään yhteistyöhön. Johdat ja kehität talous- ja suunnittelupalvelua ja vastaat sen tuloksellisuudesta ja hyvästä asiakaskokemuksesta.

Talous- ja suunnittelupäällikkönä olet toimialan johtoryhmän ja toimialan hallinnon johtoryhmän jäsen. Toimit esihenkilönä suoraan talous- ja tilapalvelupäälliköille sekä kuudelle kehittämisasiantuntijalle. Johtamasi palvelun henkilöstömäärä on n. 30, ja esihenkilönäsi toimii toimialan hallintojohtaja.

Hallitset strategiaan pohjautuvan toiminnan suunnittelun ohjaamisen. Ymmärrät palveluverkko- ja tilahankesuunnittelun merkityksen toimialan perustehtävän sekä strategian toteuttamisen välineenä. Sinulla on vahva ymmärrys sisäisen laskennan merkityksestä kokonaisvaltaisen tietoperusteisen johtamisen kehittämisessä. Osaat kääntää eurot toiminnaksi johtotähtenäsi kaupunkistrategian tavoitteet. Lisäksi sinulla on kyky ennakoida ja havainnollistaa nyt tehtävien päätösten pidemmän tähtäimen taloudelliset vaikutukset toiminnalle.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mahdollisuuden päästä osaksi Helsingin dynaamista kehittämistä: suunnittelemaan ja johtamaan kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan talous- ja suunnittelupalveluita kohti entistä strategisempaa roolia.

Lisäksi tarjoamme mukavan ja hyvään asiakaspalveluun sitoutuneen työyhteisön ja tiiviin porukkahengen, mahdollisuuden monipuoliseen työssä oppimiseen sekä suuren työnantajan laajat henkilöstöedut. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Vallillassa, uusissa ja moderneissa työtiloissa ja myös etätyöhön on joustavat mahdollisuudet.

Tehtävässä menestymisen edellytykset

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme vahvaa aiempaa kokemusta talouden ja toiminnan suunnittelun ohjaamisesta sekä aiempaa kokemusta esihenkilönä toimimisesta. Sinulla tulee myös olla erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä hyvä englannin sekä tyydyttävä ruotsin kielen taito.

Esihenkilönä työskentelet valmentavalla otteella ja linjakkaasti. Työotteesi on asiakasorientoitunut, aloitteellinen ja joustava. Sinulla on myös sujuvat vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot. Lisäksi olet vakuuttava esiintyjä.

Videohaastattelukierros järjestetään viikolla 49. Teamsillä toteutettavat haastattelut pidetään viikoilla 50 ja 51.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Hallintojohtaja Kirsti Laine-Hendolin p. 050 5672 265 
to 19.11. klo 9:30-10:30, ti 24.11. klo 11:30-12:30, pe 27.11. klo 15-16
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot