(Poistunut julkaisusta)

Talous- ja rahoitusjohtaja
Panostaja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Nykyisen talous- ja rahoitusjohtajan siirtyessä Panostajalla toimitusjohtajan tehtävään etsimme

TALOUS- JA RAHOITUSJOHTAJAA (CFO)

Vastaat kokonaisvaltaisesti konsernin talous- ja rahoitustoiminnan johtamisesta, suunnittelusta ja kehittämisestä. Osana pörssikonsernin talousprosessia huolehdit mm. raportoinnista, budjetoinnista, tilinpäätöksestä sekä IFRS- ja compliance –asioista. Seuraat tarkasti taloudellista kehitystä ja tuotat lisäarvoa johtamiseen analysoinnin ja raportoinnin avulla. Huolehdit konsernin rahoitusasioista ja rahoittajasuhteista. Sijoittajaviestintä on myös oleellinen osa työnkuvaasi. Sinulla on tiimissäsi kaksi taloushallinnon osaajaa. Lisäksi sijoituskohteilla on omat taloushallintonsa. Emoyhtiön kirjanpito on ulkoistettu. Raportoit toimitusjohtajalle ja toimit johtoryhmän jäsenenä ja Panostajan hallituksen sihteerinä.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja vahva kokemus vaativista talousjohdon tehtävistä. Työskentelytavaltasi olet liiketoimintalähtöinen, tavoiteorientoitunut ja dynaaminen. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Osaat esittää asiasi johdonmukaisella, analyyttisellä ja vakuuttavalla tavalla.

Tarjoamme sinulle erittäin monipuolisen talous- ja rahoitusjohdon tehtävän sekä mahdollisuuden aidosti kehittää liiketoimintaa sijoituskohteissamme. Työpaikkasi sijaitsee yhtiön pääkonttorissa Tampereella.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 12.11. Lisätietoja antavat Panostajalta Tapio Tommila, 040 527 6311, parhaiten tavoitat hänet 1.11. klo 10-12.00 ja 7.10 klo 9-11.00 ja HRS Advisors Tarja Kohtamäki 0400 797 453.

Talousjohtaja Rahoitusjohtaja CFO IFRS