(Poistunut julkaisusta)

Talous- ja rahoitusjohtaja
Tampereen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Haemme Tampereen yliopistolle

Talous- ja rahoitusjohtajaa

Tervetuloa joukkoomme rakentamaan ainutlaatuista korkeakouluyhteisöä!

Talous- ja rahoitusjohtajana tehtäväsi on luoda yliopistolle toimintaedellytyksiä varmistamalla, että yliopiston talous on kestävällä pohjalla. Vastaat yliopiston talouden hallinnan kokonaisuudesta. Talous- ja rahoitusjohtajan tehtäväalue on voimakkaasti kehittyvä ja pääset rakentamaan talous- ja rahoitusasioiden kokonaisuutta uudessa yliopistossa. Kehität taloustoimintojen prosesseja ja johdat talous- ja rahoitustoimintoja sekä yhteistyötä kumppaneiden kanssa. Vastaat talouden suunnittelusta, uudistuvasta raportoinnista, ennusteiden ja budjettien laatimisesta sekä sisäisistä talous- ja controller-palveluista. Olet osa yliopiston johtoryhmää ja työskentelet tiiviisti yliopiston johdon kanssa. Pääset kehittämään vastuualueitasi pitkäjänteisesti ja työlläsi on yhteiskunnallista vaikuttavuutta.

Tehtävään haetaan monipuolista, vahvaa talouden ammattilaista, joka kykenee kehittämään taloutta, tuloksellisuutta ja omaisuuden hallintaa sekä investointeja muuttuvassa toimintaympäristössä. Tehtävän sisältö tarkentuu valittavan henkilön osaamisen mukaan.Olet suorittanut soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon ja sinulla on vahva kokemus vaativista taloushallinnon ja rahoituksen tehtävistä. Sinulla on monen vuoden johtamiskokemus ja hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Sinulla on kyky johtaa muutosta ja tehdä päätöksiä haastavassa toimintaympäristössä. Olet kehittämisorientoitunut ja kykenet hahmottamaan niin kokonaisuuksia kuin yksityiskohtia. Sinulla on myös erinomainen suomen ja englannin kielen taito. Korkeakoulukentän tuntemus ja kokemus työskentelystä konsernissa on plussaa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Suomen toiseksi suurimman yliopiston rakentamiseen, energisen ja mielenkiintoisen työympäristön sekä erinomaisen mahdollisuuden kehittyä omassa työssäsi. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työntekopaikkakunta on Tampere.

 

Lisätietoja antaa:

Tampere3-uudistuksen johtaja Marianne Kukko, puhelin 040 543 9883, sähköposti marianne.kukko@uta.fi

HR-projektijohtaja Hanna Rinne, puhelin: 040 849 0331, sähköposti hanna.rinne@tut.fi

 

Hakuohjeet:

Jätä hakemuksesi ja CV:si sähköisellä hakulomakkeella ma 24.9.2018 mennessä.