(Poistunut julkaisusta)

TALOUS-JA RAHOITUSJOHTAJA, Tampere
Manpower Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019
Soilfood Oy on vuonna 2015 perustettu yritys, joka tarjoaa metsä-, bioenergia-, elintarvike-, kaivos-, kemian- ja ympäristöteollisuudelle sivuvirtojen- ja tuotteiden hyötykäytön kokonaispalvelua.

Soilfood jalostaa teollisuudesta vastaanotettavista sivuvirroista agronomisesti korkealaatuisia tuotteita maatalouteen lannoitteiksi ja maanparannusaineiksi. Tavoitteenamme on niin taloudellisesti ja ekologisesti kestävät teollisuuspalvelut kuin paremman kasvukunnon peltomaat. Lue lisää kasvustamme ja tarinamme https://soilfood.fi/tietoa-meista/

Toimintamme kasvaessa haemme tuloshakuista ja yrittäjähenkistä TALOUS-JA RAHOITUSJOHTAJAA .

Talous-ja rahoitusjohtajana olet tärkeä ja kriittinen osa yrityksen liiketoimintaa. Vastaat talouden suunnittelusta ja sisäisestä laskennasta, joka pitää sisällään mm. raportointia, ennusteiden ja analyysien laadintaa, budjetin kokoamista, sekä toiminnan kehittämistä.

Omaat luontaisesti hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä usean vuoden kokemuksen vaativista taloushallinnon johtotason tehtävistä. Innovatiivisuus, strateginen kehittäminen ja eteenpäin suuntaava ajattelu ovat vahvuuksiasi. Olet innostava ja tottunut johtaja, joka kykenee strategiseen ajatteluun ja laajojen kokonaisuuksien hallintaan.

Tulet kuulumaan yrityksen johtoryhmään sekä toimimaan hallituksen sihteerinä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

* Kykyä strategian kehittämiseen sekä kykyä arvioida operatiivisia toimenpiteitä. Toimittaa oikea-aikaisia toimintaehdotuksia yrityksen johdolle.
* Soveltuvaa korkeakoulututkintoa.
* Usean vuoden kokemusta vaativista taloushallinnon johtotehtävistä

Kun olet tutustunut yritykseen sekä taustoihin, ymmärrät että Soilfood on matkalla kohti kirkasta tulevaisuutta. Sinulta löytyy uskallusta ja halua työskennellä vaativassa roolissa, jossa pystyt haastamaan näkemyksilläsi ja viemään yrityksen seuraavalle tasolle.

Tarjoamme merkityksellisen työn erittäin kilpailukykyisillä eduilla. Esimerkkinä jokainen Soilfoodilainen sitoi vuonna 2018 omansa ja 100 suomalaisen CO2 päästöt.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Experiksen kanssa.

Kiinnostuitko?
Hae tehtävää 3.11. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän "Talous-ja rahoitusjohtaja, Tampere" -kautta.

Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Experiksen Senior Consultant Mikko Keskinen.

Lisätietoa tehtävästä antavat

Soilfood Oy, Toimitusjohtaja Eljas Jokinen to 24.10 klo 8.30-10.00, to 31.10 8.30-10.00, p. 040 703 1442

Experis, Mikko Keskinen ma 21.10 klo 13-15, ti 29.10 klo 24.10, klo 13-15 p. 040 674 3150 tai sähköpostitse